اسفند-۲۱ ۱۴۰۴

کنفرانس حقوق‌بشر در مقر اروپایی ملل متحد در ژنو

Catégories // آخرین خبرها // پیام‌ها // موضعگیری‌ها

کنفرانس حقوق‌بشر در مقر اروپایی ملل متحد در ژنو

مریم رجوی : سردمداران رژیم از طریق مکانیزم‌های بین‌المللی باید در برابر عدالت قرار گیرند

به‌نام صلح و آزادی، مدافعان حقوق‌بشر را به حمایت از راه‌حل مردم و مقاومت ایران جلب می‌کنم که برقراری یک جمهوری دموکراتیک است. امروز مردم ایران در بحران‌های شدیدی گرفتار هستند.
از کشتار فجیع هزاران جوان و نوجوان در قیام دی‌ماه توسط رژیم جنایتکار آخوندی تا خطرات و مشکلاتی که امروز و در جنگ جاری برای مردم ما ایجاد شده است.
اکنون پسر خامنه‌ای به‌عنوان جانشین او اعلام شده است. او کسی است که در ۳ دهه گذشته همراه پدرش در میان بالاترین مسئولان سرکوب بوده‌اند. با تعیین او، رژیم سیاست سرکوب و اختناق و صدور تروریسم و جنگ‌افروزی را ادامه می‌دهد. و باز هم ثابت شد که افعی کبوتر نمی‌زاید.
در روزهای اخیر، هم‌زمان با جنگ خارجی، سپاه پاسداران به‌طور رسمی اعلام کرده‌ که به هر معترضی شلیک خواهد کرد. مطابق گزارش تلویزیون دولتی، قوه قضاییه آماده شده است که روش قتل‌عام زندانیان سیاسی سال ۶۷ را امسال هم به کار بگیرد.

حفاظت از جان غیرنظامیان

اجازه بدهید همدردی‌های صمیمانه خود را با هموطنانم که در جریان جنگ یا در اثر اقدام‌های سرکوبگرانه رژیم، عزیزان خود را از دست داده‌ و خانه و کاشانه‌شان خراب شده است، ابراز کنم.
تردیدی نیست رژیم جنایتکاری که بر ایران حکومت می‌کند، نقش بزرگی در کشاندن کشور به چنین وضعیت خطرناک و تراژیکی داشته است. اما جنگ اصلی جنگ مردم و مقاومت ایران با فاشیسم دینی است. این جنگ از ۴۴ سال پیش، از ۳۰خرداد۱۳۶۰، در جریان است راه حل این رویارویی سرنگونی این رژیم به‌دست مردم و قیام‌ سازمان‌یافته است.
به‌همین دلیل در مقابل جنگ و سرکوب، ما بر صلح و آزادی تأکید داریم. هم‌چنان‌که روز ۹اسفند گفتم بار دیگر تأکید می‌کنم همه طرف‌های درگیر باید از هرگونه اقدامی که جان غیرنظامیان بی‌گناه را به خطر می‌اندازد، خودداری کنند.
هم‌چنین از وارد کردن هرگونه آسیب به ‌مردم ایران و مدارس و بیمارستان‌ها و مراکز خدماتی و زیرساخت‌های غیرنظامی خودداری کنند. چیزی که مستقیماً زندگی، کرامت و رفاه شهروندان عادی را هدف قرار می‌دهد، باید متوقف شود.
شعار مقاومت و دولت موقت اعلام شده توسط شورای ملی مقاومت صلح و آزادی است و همه مدافعان حقوق‌بشر و دولت‌ها را به حمایت از آن که خواسته مردم ایران است فرا می‌خوانم.
رژیم هزاران زندانی سیاسی را در زندان‌های خود حبس کرده است. ده‌ها هزار نفر از جوانان و نوجوانان بازداشت شده در قیام نیز در زندان‌ها هستند. بمباران‌ها و موشک‌باران‌ها جان زندانیان را تهدید می‌کند. اما رژیم حاضر به آزادی آن‌ها نیست. آخوندها، فرزندان مردم ایران را گروگان نگه ‌داشته‌اند تا مانع قیام‌های بعدی شوند. شمار زیادی از زندانیان زیر حکم اعدام‌اند. از جمله ۱۸ نفر که به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین هستند.

عاقبت سیاست مماشات

متأسفانه در ۴ دهه گذشته جهان غرب فاجعه نقض حقوق بشر در ایران را نادیده گرفته است. با سکوت درباره سرکوب آزادی‌ها در ایران، آن‌ها مهم‌ترین امتیاز را به رژیم داده‌اند. آن‌ها اجازه دادند که رژیم از هرگونه مجازاتی در قبال جنایت‌هایش فرار کند.
ما بارها هشدار دادیم که مماشات با این رژیم به جنگ منجر می‌شود. امروز جهان شاهد عواقب وخیم این سیاست اشتباه است. البته مردم ایران بالاترین بها را برای آن پرداخته‌اند.
از جمله بیش از صد هزار تن از اعضای این مقاومت به جرم آزادی‌خواهی اعدام شده‌اند.

در برابر استبداد دینی و خونریز حاکم، مردم ایران توانسته‌اند یک جایگزین دموکراتیک ارائه کنند. این جایگزین شورای ملی مقاومت است که از ۴۴ سال پیش بر اساس مرزبندی نه شاه نه شیخ ، تأسیس شده است.
شورای ملی مقاومت ایران، دولت موقت برای انتقال حاکمیت به مردم را براساس طرح ۱۰‌ماده‌یی اعلام کرده است. این برنامه مبنای کار دولت موقت است. این طرحی است برای آینده یک ایران آزاد بر اساس دموکراسی و حقوق‌بشر؛ ازجمله لغو حکم اعدام، ممنوعیت شکنجه و الغای قوانین شریعت آخوندی و فرا می‌خواند به یک جمهوری دموکراتیک بر اساس جدایی دین و دولت، برابری زن و مرد و تضمین آزادی‌ها طبق اعلامیه جهانی حقوق بشر. این برنامه هم‌چنین با تأکید بر خودمختاری ملیت‌ها از احقاق حقوق ملیت‌های ستم‌زده ایران دفاع می‌کند، از هموطنان بلوچ تا کرد و عرب و ترکمن.

فراخوان به جامعه جهانی

سخنانم را با فراخواندن جامعه جهانی به یک اقدام فوری به پایان می‌برم. در این جنگ زندانیان سیاسی بیش از همه در معرض خطرند. رژیم آخوندی باید وادار به آزادی آن‌ها شود.
هم‌چنین پرونده جنایات رژیم به شورای امنیت ملل متحد احاله شود و سردمداران رژیم از طریق مکانیزم‌های بین‌المللی یا توسط کشورهای عضو بر اساس صلاحیت جهانی در برابر عدالت قرار گیرند.

 

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]