• صفحه اول / آخرین خبرها / با اعدام دست‌کم ۲۷زندانی در روزهای ۲۳ تا ۲۵ شهریور شمار اعدام‌های ۱۴۰۴ از ۸۰۰تن فراتر رفت
شهریور-۲۶ ۱۴۰۴

با اعدام دست‌کم ۲۷زندانی در روزهای ۲۳ تا ۲۵ شهریور شمار اعدام‌های ۱۴۰۴ از ۸۰۰تن فراتر رفت

Catégories // آخرین خبرها // اطلاعیه‌ها // موضعگیری‌ها

با اعدام دست‌کم ۲۷زندانی در روزهای ۲۳ تا ۲۵ شهریور شمار اعدام‌های ۱۴۰۴ از ۸۰۰تن فراتر رفت

بابک شهبازی صبح امروز به اتهام «همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی» با اسرائیل به همراه سه زندانی دیگر اعدام شد
قضاییه جلادان امروز اعلام کرد صبح چارشنبه ۲۶شهریور بابک شهبازی ۴۴ساله به اتهام «همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی» با اسرائیل در زندان قزلحصار اعدام شد. وی که از دی ماه ۱۴۰۲ در زندان به سر می‌برد توسط سردژخیم صلواتی، محکوم به اعدام شده بود (میزان خبرگزاری قضاییه رژیم).
علاوه بر این بر اساس گزارش‌هایی که تا ساعت ۱۴ رسیده است امروز حداقل سه زندانی دیگر؛ در زندان قزلحصار به‌ نام‌های علی اسماعیلی، رحمان سرلک و حمید حسینی به دار آویخته شدند.
روز سه شنبه ۲۵شهریور ۵زندانی شامل مسعود اختی زاده، اکبر امامی در زندان قزلحصار، عبدالصمد سالارزهی، عبدالمجید براهوئی، در بیرجند و پرویز یوسف زهی ۲۷ساله در گناباد حلق آویز شدند.
روز دوشنبه ۲۴شهریور ۶زندانی اعدام شدند؛ خلیل راشدی در رامهرمز و یک زندانی در جیرفت، اسامی ۴زندانی دیگر در اطلاعیه قبلی آمده است.
روز یکشنبه ۲۳شهریور نیز ۱۶زندانی اعدام شدند؛ الیاس شیروزهی ۲۷ساله از هموطنان بلوچ در زاهدان، رضا شهسواری۳۰ ساله و حیدرعلی بابائی در شیراز، رضا سارانی از هموطنان بلوچ در کاشمر، سجاد م در مشهد و احمد حقی در ایلام؛ اسامی ۱۰زندانی دیگر در اطلاعیه قبلی اعلام شده است.
به این ترتیب با اعدام دست‌کم ۲۷زندانی در روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه ۲۳ تا ۲۵شهریور شمار اعدام‌های سبعانه در کمتر از ۶ماه یعنی از ابتدای سال ۱۴۰۴ از۸۰۰ تن فراتر می‌رود، امری که در ۳۵سال گذشته بی‌سابقه است.
خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران گفت خامنه‌ای در وحشت از انفجار خشم خلق و برای طولانی‌تر کردن حاکمیت ننگین ولایت فقیه هر روز شمار بیشتری از مردم را داغدار، کودکان بیشتری را یتیم و خانواده‌های بیشتری را بی‌سرپرست می‌کند. اما کاخ پوسیده نظامی که روی دریای خون مردم برپا شده است، به‌دست جوانان شورشی و قیام آفرین فروخواهد ریخت و با حقوق‌بشر، عدالت و جمهوری دموکراتیک جایگزین خواهد شد و خامنه‌ای و دیگر سردمداران آن در برابر عدالت قرار خواهند گرفت.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶شهریور ۱۴۰۴ (۱۷سپتامبر ۲۰۲۵)

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]