• صفحه اول / آخرین خبرها / قضائیه جلادان: آن‌ها با هدف سرنگونی نظام و برهم زدن امنیت كشور عضو سازمان مجاهدین بودند
فروردین-۱۵ ۱۴۰۵

قضائیه جلادان: آن‌ها با هدف سرنگونی نظام و برهم زدن امنیت كشور عضو سازمان مجاهدین بودند

Catégories // آخرین خبرها // اطلاعیه‌ها // موضعگیری‌ها

قضائیه جلادان: آن‌ها با هدف سرنگونی نظام و برهم زدن امنیت كشور عضو سازمان مجاهدین بودند

خانم رجوی: رژیم با اعدام این شیرمردان تلاش می‌كند سرنگونی را به تأخیر بیاندازد
اما خشم مردم و عزم رزمندگان را دوچندان می‌كند

فرمانده وحید همواره در صف مقدم مبارزه با دشمن چه در كانون‌های شورشی و چه در زندان بود
مجاهد وارسته ابوالحسن منتظر زندانی سیاسی زمان شاه بود كه ۱۱‌سال را در زندان‌های رژیم آخوندها گذراند
آن‌ها آموزگاران شورشگرانی هستند كه در قیام‌های پیاپی به صحنه می‌آیند
خانم رجوی بار دیگر خواهان رسیدگی به اعدام‌های پیاپی زندانیان سیاسی در ایران و اتخاذ تصمیمات عملی و فوری از سوی شورای امنیت ملل متحد برای نجات زندانیان مجاهد و مبارز و شورشگران دلیری شد كه در سراسر ایران در معرض اعدام قرار دارند

بامداد ۱۵ فروردین مجاهدان قهرمان وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر به دست دژخیمان رژیم آخوندها در زندان قزلحصار سر به‌دار شدند و به دیگر فدیه‌های راه آزادی در روزهای اخیر، یارانشان محمد تقوی، اكبر دانشوركار، بابک علیپور و پویا قبادی پیوستند.
وحید بنی‌عامریان ۳۳ ساله، از فرزندان دلیر مردم سنقر، مهندس برق و فوق‌لیسانس مدیریت از دانشجویان و فارغ التحصیلان نخبه، در دی ۱۴۰۲ دستگیر شد. او از سال ۹۶ چند بار دستگیر شده و جمعاً شش سال زندانی بوده است. ابوالحسن منتظر ۶۷ ساله، اهل تهران، مهندس معماری از زندانیان سیاسی زمان شاه و زندانیان دهه۶۰ بود. او در سال‌های ۹۶، ۹۷ و ۹۹ و آخرین بار در۳۰ آذر ۱۴۰۲ دستگیر شد و جمعاً بیش از ۱۱سال را در زندانهای رژیم آخوندی به‌سر برد.
قضائیه جلادان اتهام‌های این دو مجاهد سرفراز را عضویت در مجاهدین با هدف سرنگونی و برهم زدن امنیت نظام، انجام عملیات و تهیه لانچرهای انفجار و اقدامات متعدد و انفجارهایی در سطح شهر تهران ذكر و تأكید كرد وحید بنی‌عامریان «در عملیات‌های تعرض به اماكن مختلف نیز مشاركت داشته» و «به همراه ابوالحسن منتظر در حالی‌كه قصد انجام عملیات پرتاب لانچر را داشتند با چهار قبضه لانچر» دستگیر شده است.
قضاییه جلادان افزود ابوالحسن «نقش مهم و تأثیرگذاری در هدایت تیم داشته؛ به همراه محمد تقوی با استفاده از بودجه‌ای كه منافقین در اختیار آن‌ها قرار داده بودند اقدام به تهیه خانه امن» كرده و «سایر مرتبطین را در خانه‌های تشكیلاتی اسكان داده بودند… خانه‌های مورد اجاره نیز به منظور كارگاه ساخت لانچر و بمب‌های دست‌ساز استفاده شده است». او « كارگاه ساخت لانچر و بمبهای دست‌ساز» ایجاد و «با همكاری دیگر اعضای تیم اقدامات مسلحانه در راستای اهداف مجاهدین انجام داده» است (میزان ۱۵ فروردین).
خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران گفت دیكتاتوری دینی حاكم برایران بار دیگر خون دو تن از رشیدترین فرزندان مردم ایران را بر زمین ریخت و وحشت و درماندگی خود را در برابر مجاهدین و ارتش آزادی بر ملا كرد.
فرمانده وحید، مجاهد دلاوری بود كه همواره در صف مقدم رویارویی با دشمن ضدبشری قرار داشت، چه در كانون‌های شورشی و چه در اسارت و زندان. مجاهد وارسته ابوالحسن منتظر، از زندانیان سیاسی زمان شاه، نقطه اتكای تشكیلات مجاهدین و دیگر زندانیان سیاسی بود.
خانم رجوی افزود: آخوندهای حاكم با اعدام مجاهدین سرموضع، وحید و ابوالحسن و محمد و اكبر و بابک و پویا بیهوده تلاش می‌كند سرنگونی محتوم خود را چند صباحی به تأخیر بیاندازند، اما این خون‌های به ناحق ریخته شده خشم و انزجار مردم و عزم رزمندگان آزادی را دوچندان می‌كند. این شهیدان والامقام آموزگاران پایداری و صدق و فدا برای جوانان شورشگری هستند كه در قیام‌های پیاپی به صحنه می‌آیند. شورشگران دلیری مانند امیرحسین حاتمی، صالح محمدی، مهدی قاسمی و سعید داوودی كه در هفته‌های اخیر سربدار شدند و به كهكشان شهیدان راه آزادی پیوستند.
خانم رجوی بار دیگر خواهان رسیدگی به اعدام‌های پیاپی زندانیان سیاسی در ایران و اتخاذ تصمیمات عملی و فوری از سوی شورای امنیت ملل متحد برای نجات زندانیان مجاهد و مبارز و شورشگران دلیری شد كه در سراسر ایران در معرض اعدام قرار دارند

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۵ فروردین ۱۴۰۵ (۴ آوریل ۲۰۲۶)

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]