• صفحه اول / آخرین خبرها / خانم رجوی از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران استقبال کرد
تیر-۲۲ ۱۴۰۵

خانم رجوی از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران استقبال کرد

Catégories // آخرین خبرها // اطلاعیه‌ها // موضعگیری‌ها

خانم رجوی از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران استقبال کرد

خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران هرچند با تاخیر بسیار انجام شده ، قدردانی کرد. و آن را لازمه صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان دانست.
مقاومت ایران سپاه پاسداران را از آغاز ارگان محوری قهر و سرکوب فاشیسم دینی در ایران اعلام کرده است.
خانم رجوی در مورد لیست‌گذاری سپاه و افشای عملکرد آن علیه مردم ایران از چهار دهه پیگیری و تلاش‌های نمایندگان مجلس عوام و مجلس اعیان انگلستان به‌ویژه اعضای کمیته‌های بریتانیایی برای ایران آزاد تقدیر کرد.
شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران سال‌هاست که بر ضرورت لیست‌گذاری سپاه پاسداران تأکید کرده و هشدار داده‌اند که مماشات با این رژیم تنها به گسترش تروریسم، جنگ‌افروزی و تشدید نقض حقوق‌بشر منجر می‌شود.
زمان آن فرارسیده است که در عمل نیز بدون هیچ‌گونه ملاحظه سیاسی و اقتصادی با سپاه پاسداران و رژیم آخوندی به‌عنوان یک موجودیت تروریستی عمل شود. به‌رسمیت شناختن حق مردم و مقاومت ایران برای مبارزه با سپاه پاسداران یکی از الزامات عملی لیست‌گذاری سپاه است. جامعه جهانی باید در کنار مردم ایران و خواست آنان برای درهم شکستن سپاه پاسداران و استقرار آزادی و دموکراسی بایستد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۲ تیر ۱۴۰۵ (۱۳ ژوئیه ۲۰۲۶)

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]