مرداد-۱۰ ۱۳۹۵

سیاست آمریکا باید برای تحول در ایران كار كند

Catégories // در رسانه‌ها

سیاست آمریکا باید برای تحول در ایران كار كند

صرفنظر از نتیجه، رئیس‌جمهور بعدی با همان چالش منحصر به‌فرد امنیتی روبرو خواهد شد. خاورمیانه در بحران بزرگتر از هر زمان دیگر و به گفته تحلیلگران مختلف، به‌سوی هرج و مرج پیش می‌رود. صحنه‌های كشته شدن مردم بی‌دفاع در سوریه دردناك‌تر از سال گذشته شده است، همچنین حتی آنها در تلویزیون‌های ما كمتر نشان داده می‌شوند. افراط‌گرایی اسلامی و تروریسم حاصل از آن در حال حاضر غرب اروپا، آمریكا و خاورمیانه را با بربریت بی‌سابقه‌ای هدف قرار می‌دهد و هیچ پاسخ آسانی برای آن وجود ندارد.

موضوع افراط‌گرایی اسلامی یكی از چالشهای اصلی سیاست خارجی ما را به ذهن می‌آورد: ایران
ایران كشوری است تحت یك حكومت دینی كه نقش فعال و مخرب در تمام جنگ‌های بزرگ در خاورمیانه بازی می‌كند، از سوریه تا عراق و یمن. تهران به‌عنوان كشور اصلی حامی تررویسم در سراسر جهان شناخته می‌شود، هم‌چنین یكی از مؤلفان اسلام افراطی مدرن است. و با وجود توافق اتمی با جامعه جهانی، ایران به حركات تحریك آمیز خود نسبت به جهان غرب ادامه می‌دهد، برای مثال با شلیك موشكهای بالستیك.
با در نظر گرفتن سیاست آینده آمریكا در مقابل چنین رژیم دیكتاتوری، درنظر گرفتن این كه آیا یك جایگزین وجود دارد ضروری است. این جواب، در مورد ایران، به روشنی ”بله“ است.
در ۹ ژوئیه در پاریس ائتلاف اپوزیسیون ایران، شورای ملی مقاومت ایران، یك تجمع عظیم با شرکت حدود ۱۰۰هزار نفر از سراسر جهان برگزار كرد. یك گروه دو حزبی بی‌سابقه از مقامات ارشد آمریكا و فرماندهان نظامی سابق در گردهمایی حضور داشتند، همچنین صدها نفر از مقامات اروپایی حاضر بودند. شاید قابل توجه‌ترین قسمت این تجمع حضور شاهزاده تركی فیصل عربستان بود، كه در مقابل اپوزیسیون ایران ایستاده بود و بر فراخوان خود برای تغییر رژیم ایران برای اولین بار تأكیدكرد.
سخنرانی تركی انتقال یك پیام قوی از وحدت منطقه بود. پیام این تجمع این است كه این وحدت می‌تواند كمك به ایران برای رسیدن به آزادی از طریق تغییر رژیم توسط مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آن باشد. از آنجا كه این تجمع نشان از اجماع بین‌المللی در مورد مشروعیت هدف شورای ملی مقاومت ایران است، هم‌چنین نشان داد كه در واقع یك نیروی داخلی سازمانیافته و نیروی به رسمیت شناخته‌شده بین‌المللی برای تغییر در ایران وجود دارد.
جدیت این جنبش مقاومت واضح تر از همه توسط واكنش هیستریك رژیم ایران به تجمع شورای ملی مقاومت بیان شد.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]