دی-۲۹ ۱۳۸۹

اجلاس میان دوره‌یی شورای ملی مقاومت ایران- دی ۱۳۸۹

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

اجلاس میان دوره‌یی شورای ملی مقاومت ایران- دی ۱۳۸۹

اجلاس میان دوره‌یی شورای ملی مقاومت را با درود به همه دوستان و خواهران و برادران آغاز می‌کنیم و به‌خصوص درود می‌فرستیم به آن دسته از اعضای شورا که در اشرف بسر می‌برند و از افتخار شرکت در آن پایداری تاریخی برخوردارند.
هم‌چنین خیرمقدم می‌گویم به دوستان گرامی که در این‌جا به‌عنوان ناظر، میهمان اجلاس شورای ملی مقاومت هستند.
در فاصله اجلاس قبلی تاکنون، درگذشت دریغ‌انگیز بانوی هنر ایران خانم مرضیه اتفاق افتاد که هموطنان را در داخل و خارج ایران یکبار دیگر تحت تأثیر شخصیت این زن نامی و انتخاب بزرگ زندگی‌اش یعنی پیوستگی و همراهی با شورای ملی مقاومت قرار داد.
به‌یاد داریم که خانم مرضیه از همان ابتدا که به مقاومت پیوست، با اشتیاق و اصرار خودش به عضویت شورا درآمد و بی‌شک نام و یاد او در تاریخ این شورا و در تاریخ مبارزات مردم ایران پیوسته به نیکی یاد خواهد شد.

در شروع این اجلاس هم‌چنین، از جانب شورای ملی مقاومت و همه اعضا و پشتیبانان آن به روح پرفتوح قهرمان خلق، شهید راه آزادی، علی صارمی، درودهای بی‌کران می‌فرستیم و به او که از مظاهر ستایش انگیز ایستادگی و شکست ناپذیری مردم ایران در برابر رژیم ولایت فقیه است ادای احترام می‌کنیم.
هم‌چنین از اشرفی سرفراز مهدی فتحی یاد می‌کنیم که کارشکنی جنایتکارانه کمیته سرکوب اشرف، یعنی کمیته تحت امر مالکی به‌طور مستقیم، مسبب مرگ او شد این هم گواه دیگری از اینکه سیاست دولت عراق در قبال اشرف، یک سیاست جنایتکارانه است. زیرا که از دستورات ولی فقیه رژیم پیروی می‌کند.

اجلاس شورای ملی مقاومت، به‌خصوص گرم‌ترین و پرشورترین درودها را نثار زنان و مردان شجاع اشرف می‌کند که هفته گذشته با ۱۷۶مجروح باز نشان دادند که سوگند مجسم مردم ایران، برای به زیر کشیدن فاشیسم ولایت فقیه‌اند.
اشرف، آماج کثیف‌ترین نوع جنگ روانی است، تحت فشار یک محاصره ضدانسانی است و بی‌وقفه هدف حملات دژخیمان اعزامی رژیم قرار می‌گیرد. زیرا بار قیام و مقاومت یک ملت اسیر را بر دوش می‌کشد، و گوهر بی‌همتای یک قرن مبارزه و از خودگذشتگی‌اش برای آزادی است.
حالا پس از احکام هشت دادگاه در اروپا و آمریکا، قلب موضوع خود را به کامل‌ترین صورت نشان داده که عبارت است از نبرد برای آزادی مردم ایران.

کارزار ما برای درهم‌پیچیدن بساط این برچسب ظالمانه از روز اول نبرد برای به‌کرسی نشاندن حق مردم ایران برای تغییر رژیم بوده و هست. یعنی فراتر از احقاق حقوق پایمال شده مجاهدین و جنبش مقاومت و فراتر از همه محدودیت‌ها و فشارها و اعدام و شکنجه‌های ناشی از لیست.
آن‌ها با لیست‌گذاری خواستند میانه‌روهای موهوم در درون رژیم را تقویت کنند.
اما ما این لیست و کارزار علیه این لیست را به وسیله‌یی برای پیشبرد مبارزه برای سرنگونی رژیم تبدیل کردیم.
حالا این مبارزه‌یی است که بسیاری را در سراسر جهان به حمایت و همراهی برانگیخته است.
در حقیقت، هر کس که نسبت به صلح و امنیت جهان احساس مسئولیت کند، لاجرم در کنار مردم و مقاومت ایران قرار می‌گیرد.

در مورد اشرف هم این کشاکش بزرگ و این پایداری بی‌امان در برابر محاصره و فشار ضدانسانی، در یک کلام همان نبرد برای آزادی مردم ایران است.
ایستادگی مردم ایران در مقابل رژیم ولایت فقیه در اشرف متکاثف شده است. مثل امیرخیز دوران مشروطه که جبهه مردم ایران، علیه استبداد را در خود فشرده بود، حالا جبهه آزادی، جبهه مردم ایران و جبهه مبارزه با فاشیسم مذهبی در آن‌جا فشرده شده است.
به این دلیل است که می‌بینیم هموطنان‌مان از قشر‌ها و گروه‌های سیاسی با اعتقادات و گرایش‌های مختلف و متفاوت، در بسیاری مقاطع حساس در حمایت از اشرف، موضعگیری کرده‌اند و حمله و توطئه علیه اشرف را محکوم کرده‌اند.
در سطح بین‌المللی هم، یک جنبش جهانی در حمایت از اشرف شکل گرفته. از جمله در سطح پارلمان‌ها، کلیسا‌ها و مجامع مدافع حقوق‌بشر که آثارش را هر روز می‌بینیم.

همان‌طور که یکبار مسعود رجوی گفت: «حرف اصلی این است که اگر مانند مجاهدان آزادی‌ستان اشرف چون کوه استوار بمانید و بهای آن‌را هم هر چه باشد بپردازید، دنیایی به حمایت برمی‌خیزد و بشریت معاصر با ارزش‌های بدون مرز انسانی با آزادیخواهی خود در کنار ملت ما قرار می‌گیرد. دنیای سیاست و تعادل قوا نیز خواه و ناخواه خود را با همین موج تطبیق می‌دهد.»
مطمئناً شورای ملی مقاومت مانند سه دهه گذشته و به‌خصوص مانند این هشت سال پرتلاطم، در این دوران نیز به تعهدات و رسالت بزرگ خود در قبال مبارزه بزرگ و سرنوشت ساز مردم ایران به اتم‌وجه عمل خواهد کرد.
برای همه اعضا و پشتیبانان شورا در این مسیر آرزوی موفقیت می‌کنم.
متشکرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]