اردیبهشت-۱۹ ۱۴۰۰

مریم رجوی: وضعیت وخامت بار حقوق‌بشر در ایران و وظایف اتحادیه اروپا

Catégories // آخرین خبرها // رخدادها // فعاليت‌ها

مریم رجوی: وضعیت وخامت بار حقوق‌بشر در ایران و وظایف اتحادیه اروپا

كنفرانس آنلاين با شماری از نمايندگان پارلمان اروپا – اردیبهشت ۱۴۰۰

 

به دعوت کمیته دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا، یک کنفرانس آنلاین با شرکت شماری از نمایندگان پارلمان اروپا برگزار شد. موضوع این کنفرانس، وضعیت وخامت بار حقوق‌بشر در ایران، رژیم متزلزل و تحریم سراسری انتخابات و وظایف اتحادیه اروپا در این شرایط بود.
در این کنفرانس، ۱۰تن از نمایندگان پارلمان اروپا و دکترآلخو ویدال کوادراس، رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت، طی سخنانی، ضمن حمایت از برنامه ده‌ماده‌یی مریم رجوی، بر ضرورت اتحاذ یک سیاست قاطع علیه رژیم ایران از سوی اتحادیه اروپا تاکید کردند. نمایندگان، خواهان پاسخ منسجم و تلاش متحد اتحادیه اروپا در مقابله با تروریسم رژیم آخوندی شدند.
مریم رجوی در این کنفرانس، خطاب به شرکت‌کنندگان گفت:

نمایندگان محترم، دوستان عزیز!
خیلی خوشحالم که فرصت دیدار با شما را از این طریق دارم. ابتدا مایلم از همه شما به‌خاطر توجه‌تان به وضعیت وحشتناک حقوق‌بشر در ایران و حمایت از مردم و مقاومت ایران برای آزادی تشکر کنم.
من امروز می‌خواهم راجع به پنج موضوع با شما صحبت کنم.

موضوع اول وضعیت وخیم حقوق‌بشر در ایران است.

ایران به نسبت جمعیت، بالاترین نرخ اعدام را در جهان دارد. اینترنت به شدت فیلتر می‌شود. زنان تحت سرکوب مضاعف هستند. سرکوب‌شدگان واقعی محدود به یک یا دو نام شناخته شده، نیستند، بلکه شامل صدها زندانیان سیاسی و افرادی است که در جریان اعتراضات دستگیر می‌شوند و تحت شدید‌ترین شکنجه ها قرار می‌گیرند. بدون این‌که کسی از سرنوشت آن‌ها خبر داشته باشد.
اخیرا برای اولین بار بعد از سال ۲۰۱۳ در اتحادیه اروپا، شماری از سران سپاه و نیروی انتظامی رژیم مورد تحریم قرار گرفتند. این قدم مثبتی بود ولی کافی نیست. افراد بیشتری از جمله وزیر اطلاعات کابینه روحانی، باید مورد تحریم قرار گیرند.

موضوع دوم نمایش انتخابات ریاست جمهوری است.

این انتخابات در ماه خرداد برگزار می‌شود. البته این نمایش، انتخابات نیست.
اولا هیچ کسی خارج از باندهای حاکم حق دخالت و شرکت در امور سیاسی در ایران ندارد.
ثانیا یک شورای نگهبان وجود دارد که صلاحیت کاندیداها را بررسی می‌کند و شامل ۱۲نفر است. که شش عضو آن توسط خامنه‌ای منصوب شده‌اند و شش نفر دیگر توسط رئیس قوه قضاییه که خود او هم توسط خامنه‌ای انتخاب شده، تعیین می‌شوند. شرط کاندیداتوری هم وفاداری عملی به ولی‌فقیه رژیم است.
ثالثأ از آن‌جا ‌که مردم در انتخابات شرکت نمی‌کنند، کل پروسه به‌اصطلاح انتخابات مهندسی شده است.
بنابراین، نتیجه انتخابات با آراء مردم مشخص نمی‌شود، بلکه بازتاب تعادل قوا بین جناح‌های درونی رژیم است.

مریم رجوی: وضعیت وخامت بار حقوق‌بشر در ایران و وظایف اتحادیه اروپا

موضوع سوم مذاکرات هسته‌یی است.

این مذاکرات هم‌اکنون در وین جریان دارد. از نظر ما، برنامه هسته‌یی رژیم تماما علیه منافع مردم ایران و فقط در خدمت جاه‌طلبی‌های رژیم است. علاوه بر سرکوب در داخل کشور، پایه دیگر بقای رژیم، مداخله در منطقه و صدور تروریسم و افراطی‌گری است. به‌همین دلیل هم برای اولین بار، ما برنامه سلاح هسته‌یی مخفی رژیم را افشا کردیم.
این یک امر اثبات شده است که برنامه هسته‌یی رژیم از ابتدا یک برنامه نظامی بوده. رژیم به هیچ ‌یک از توافقاتی که با جامعه بین‌المللی داشت، پایبند نبود.
بنابراین، یک سیاست قاطع ضروری است. اروپا و آمریکا نباید در مقابل شانتاژ رژیم کوتاه بیایند. من با اطمینان به شما می‌گویم که امتیاز دادن مانع دستیابی رژیم به بمب اتمی نخواهد شد.

موضوع چهارم تروریسم است.

بعد از محکومیت دیپلمات رژیم در یک دادگاه بلژیک در بهمن ماه گذشته به‌خاطر اقدام به بمب‌گذاری در گردهمایی مقاومت ایران در پاریس، متاسفانه اتحادیه اروپا هیچ اقدامی نکرد و حتی از صدور یک بیانیه که رژیم را محکوم کند، اجتناب کرد. در حالی‌که اسناد و مدارک پرونده ثابت کرد که این یک تروریسم دولتی بود. تصمیم در تهران اتخاذ شده بود و بمب در کیف دیپلماتیک به اروپا منتقل شده بود. علاوه بر وزارت اطلاعات در واقع وزارت خارجه رژیم مستقیما در این توطئه تروریستی درگیر بود.

موضوع پنجم شرایط بسیار متحول ایران است.

رژیم با بحران‌های متعددی مواجه است که هیچ برون‌رفتی ندارد. ساختار‌های اقتصادی در ایران به‌دلیل سیاست غلط و مهمتر از آن، به‌خاطر اختلاس و فساد فروپاشیده است. فساد مالی در رژیم نهادینه شده و سرتاپای رژیم را فرا گرفته است. رژیم برای مقابله با کرونا نه‌تنها هیچ اقدامی نکرد بلکه خامنه‌ای آن را یک نعمت توصیف کرد و از آن به‌عنوان سپری در مقابل قیام استفاده کرد.
شرایط عینی برای تغییر آماده است. در قیام‌های سال ۹۶و ۹۸ مردم ایران خواسته‌شان برای تغییر رژیم را با صدای بلند فریاد زدند و با شعار «اصلاح‌طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا»‌ تمامیت رژیم را نفی کردند و از طرف دیگر خواست‌شان را برای یک جمهوری براساس موازین دمکراتیک با نفی هر نوع دیکتاتوری در شعار «مرگ بر ستمگر، چه شاه باشد چه رهبر، به نمایش گذاشتند.»
ما خواهان یک ایران دمکراتیک مبتنی بر انتخابات آزاد، جدایی دین و دولت، برابری جنسی، لغو حکم اعدام و یک ایران غیر اتمی هستیم. و تردید نداریم که مردم و مقاومت ایران، این رژیم را سرنگون می‌کنند و دمکراسی در ایران برقرار خواهد شد.
نمایندگان کنگره آمریکا اعلام کردند که یک قطعنامه در مورد ایران مورد حمایت اکثریت مجلس نمایندگان قرار گرفته است. این قطعنامه بسیار به‌موقع است چرا که در صد روز اول دولت جدید، نظر کنگره را ابراز می‌دارد.
در این قطعنامه، اعضای مجلس نمایندگان در کنار مردم ایران در مبارزه مشروع‌شان علیه رژیم سرکوبگر و فاسد می‌ایستند و حق مردم ایران برای استقرار یک جمهوری دمکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت را ابراز می‌کنند.
متشکرم

مریم رجوی: وضعیت وخامت بار حقوق‌بشر در ایران و وظایف اتحادیه اروپا

مریم رجوی: وضعیت وخامت بار حقوق‌بشر در ایران و وظایف اتحادیه اروپا

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]