مرداد-۰۲ ۱۳۸۷

سخنرانی مریم رجوی در اجلاس پارلمانی ایتالیا

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی مریم رجوی در اجلاس پارلمانی ایتالیا

ئیس‌جمهور برگزیده مقاومت در یک جلسه پارلمانی که با شرکت ده‌ها نماینده مجلس ایتالیا، فعالان حقوق‌بشر و شخصیت‌های سیاسی و حامیان مقاومت و شماری از مسئولان و اعضای شورای ملی مقاومت ایران در یکی از سالن‌های پارلمان ایتالیا تشکیل شد، سخنرانی کرد.

سخنرانی مریم رجوی در یک جلسه پارلمانی
حضار محترم
از حضور در خانه دموکراسی ایتالیا خوشوقتم.
از جانب مردم کشورم، به ایتالیا و مردم و منتخبان آن‌ها درود می‌فرستم. کشور شما با فرهنگ و تمدنی درخشان و مردمی مهربان در میان ایرانیان از احترام زیادی برخوردار است.
به‌راستی جهان مدیون ایتالیا است. هم به‌خاطر پیشتازی ایتالیایی‌ها در مبارزه با انگیزیسیون قرون وسطی، هم به‌خاطر نقش تاریخی ایتالیا در رنسانس و هم به‌خاطر نقش آن در پیشرفت دانش و هنر.

علاوه‌بر همه این‌ها، برای مردم کشور من که تحت سلطه یک دیکتاتوری مذهبی بی‌رحم به‌سر می‌برند، خون‌گرمی و روحیه همبستگی مردم ایتالیا تحسین‌برانگیز است.
خوشحالم که امروز هم اکثریت نمایندگان پارلمان ایتالیا با حمایت از مقاومت ایران در شرایط بغرنج کنونی، صحیح‌ترین سیاست را ترسیم کرده‌اند. آن‌ها به قول لئوناردو داوینچی دانستن و تمایل‌داشتن را کافی ندانسته‌اند، بلکه به آن عمل کرده‌اند.
به همه آن‌ها درود می‌فرستم.

دوستان گرامی
مردم ایران سال گذشته بیش از پنج‌هزار حرکت اعتراضی علیه دیکتاتوری حاکم داشته‌اند. آن‌ها خواهان آزادی و دموکراسی‌اند. رژیم ملاها تنها با سرکوب بی‌رحمانه جامعه خود را حفظ کرده‌ است. با حلق‌آویز نوجوانان در خیابان‌ها، با دست و پا بریدن در ملأعام، با دستگیری روزانه چند‌هزار نفر و با سنگسار. هم‌اکنون هشت زن و یک مرد زندانی در نوبت اجرای سنگسارند. از شما دعوت می‌کنم به تصویرهایی از اعدام‌های نیمه ژوئیه و صحنه‌هایی از نقض وحشیانه حقوق بشر در ایران توجه فرمایید.
این رژیم در ضعف کامل به‌سر می‌برد و توسط بحران‌های سیاسی و اقتصادی محاصره شده است. اما سستی سیاست غرب که ناشی از مماشات با ملایان است، به این رژیم امکان قدرت‌نمایی داده است. قدرت‌های غرب به نارضایتی انفجاری جامعه ایران توجهی ندارند. آن‌ها توانایی و تأثیر مقاومت سازمان‌یافته مردم ایران را نادیده می‌گیرند. آن‌ها توجه ندارند که ملایان در جامعه ایران پایگاه ناچیزی دارند. آن‌ها از شکنندگی فوق‌العاده این رژیم که سال به سال قاعده خود را باریک‌تر می‌کند، بی‌خبرند. اما در مقابل، مرعوب فریبکاری ملایان می‌شوند. آن‌ها صدور ترور و بنیادگرایی این رژیم را به حساب قدرت آن می‌گذارند.
در مذاکرات ۱۹‌ژوئیه کشورهای ۵+۱ در ژنو، نماینده رژیم ایران از «ظرفیت‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی ایران» سخن می‌گفت. یعنی دخالت و تروریسم ملایان در عراق و لبنان و افغانستان را به عنوان اهرم فشار به کار می‌برد. متأسفانه قدرت‌های غرب با مذاکرات بی‌نتیجه و مستمر و طولانی به مدت بیش از پنج سال، به ملاها امکان می‌دهند که وقت‌کشی کنند. آن‌ها هم‌چنین برای جلب رضایت این رژیم، به او امتیازها و مشوق‌های فراوان می‌دهند، یک مشوق پنهان برای رژیم ایران، اعمال محدودیت به مقاومت ایران است. همه این‌ها سیاست مخربی را تشکیل داده که به دیکتاتوری وحشی حاکم پیام ضعف می‌فرستد. در نتیجه ملاها هم که پی‌درپی امتیاز و تشویق دریافت می‌کنند، بر سرعت بمب‌سازی خود افزوده‌اند. آن‌ها به تازگی موشکهایی با برد دوهزار کیلومتر را آزمایش کرده‌اند که برد آن به اروپا می‌رسد. حقیقت این است که این رژیم جرأت یاغی‌گری را از ضعف و عقب‌نشینی غرب می‌گیرد.

نمایندگان محترم
ما مطلعیم که دیکتاتوری آخوندی با شانتاژ و هم‌چنین استفاده از برگ مذاکرات اتمی و قراردادهای نفت و گاز برای ابقای نام مجاهدین در لیست تلاش کرده و می‌کند. حفظ مجاهدین در لیست توسط اتحادیه اروپا نقض احکام دادگاه‌های انگلستان و دادگاه لوکزامبورگ است. این خودسری ناقض حکومت قانون است. این دهن‌کجی به اکثریت پارلمان ایتالیا و فرانسه و بلژیک و انگلستان و ۲۰۰۰پارلمانتر اروپایی است که در بیانیه‌های خود خواستار حذف این نامگذاری شده‌اند.
آخوندها از حفظ برچسب به عنوان مجوزی برای ادامه اعدام‌ها سود می‌برند. آن‌ها از این برچسب برای ایجاد یک فاجعه انسانی علیه ساکنان شهر اشرف در عراق، محل استقرار ۳۵۰۰تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران استفاده می‌کنند.
مردم و مقاومت ایران از غرب می‌خواهند سیاست امتیاز دادن به قاتلان مردم ایران را متوقف کنند. این سیاست جهان را با خطر جنگ رو به‌رو کرده است. اگر بنیادگرایان بمب اتمی به دست بیاورند، خطر جنگ جهانی در پیش است. براین اساس، ما راه‌ حل سوم را به جهان پیشنهاد کرده‌ایم. یعنی نه مماشات نه جنگ، بلکه تغییر دموکراتیک به دست مردم و مقاومت ایران. این تغییر در دسترس است. کشورهای غربی با برچسب تروریستی علیه مجاهدین و مشارکت عملی در سرکوب اپوزیسیون، به‌مثابه بزرگترین راه‌بند تغییر در ایران عمل می‌کنند و الا این مقاومت همه ظرفیت‌های لازم برای ایجاد تغییر را در اختیار دارد.
مقاومت متکی به یک پایگاه وسیع مردمی در داخل کشور است و بیشترین قیمت را برای دستیابی به آزادی داده است. ۱۲۰هزار تن از اعضا و هواداران آن به‌دست این رژیم اعدام شده‌اند.
این مقاومت برای اولین بار در سال۲۰۰۲، جهان را از برنامه مخفی اتمی رژیم ایران آگاه کرد. و توسط شبکه خود در داخل کشور، سایت‌های آن را افشا کرد.
حمایت گسترده و مردمی این مقاومت در داخل ایران در تظاهرات گسترده و حمایت مالی آن‌ها مشخص است.
روز ۲۸ ژوئن گذشته، ۷۰هزار شرکت‌کننده در اجتماعی در پاریس، حمایت خود را از این مقاومت و راه‌حل آن اعلام کردند. این‌ها خواست‌های یک ملت ۸۰میلیونی که در داخل ایران به بند کشیده شده است را بازتاب می‌کردند.
و این مقاومت دارای آلترناتیو سیاسی است. شورای ملی مقاومت، پارلمان در تبعید با بیش از ۵۳۰عضو که ۵۲درصد آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.
در همین‌جا اجازه بدهید به‌اختصار دیدگاه‌هایمان برای ایران فردا را بیان کنم:
۱. از نظر ما آرای مردم تنها ملاک سنجش است و بر همین اساس خواهان یک حکومت جمهوری مبتنی بر آرای مردم هستیم.
۲. ما خواهان یک نظام کثرت‌گرا، آزادی احزاب و اجتماعات هستیم. ما به کلیه آزادی‌های فردی احترام می‌گذاریم. عقیده و بیان و مطبوعات کاملاً آزاد و هرگونه سانسور و تفتیش عقاید ممنوع است.
۳. ما در ایران آزاد شده فردا، از لغو حکم اعدام دفاع می‌کنیم و نسبت به آن متعهدیم.
۴. مقاومت ایران جدایی دین و دولت را برقرار خواهد کرد، هرگونه تبعیض در مورد پیروان کلیه ادیان و مذاهب ممنوع خواهد بود.
۵. ما به برابری کامل زنان و مردان در کلیه حقوق سیاسی و اجتماعی و مشارکت برابر زنان در رهبری سیاسی معتقدیم. زنان از حق انتخاب آزادانه پوشش برخوردار خواهند بود.
۶. ما خواهان ایجاد یک نظام قضایی مدرن مبتنی بر احترام به اصل برائت، حق دفاع، حق دادخواهی، حق برخورداری از محاکمه علنی و استقلال کامل قضات هستیم. مجازات‌های بیرحمانه و تحقیرآمیز و احکام شریعت آخوندی در ایران آینده جایی نخواهد داشت.
۷. ما متعهد به «بیانیه جهانی حقوق‌بشر» و میثاق‌ها و کنوانسیون‌های بین‌المللی ازجمله، «کنوانسیون علیه شکنجه» و «کنوانسیون حذف کلیه اشکال تبعیض علیه زنان» می‌باشیم.
۸. ما مالکیت شخصی، سرمایه‌گذاری خصوصی و بازار آزاد را به‌رسمیت می‌شناسیم.
۹. سیاست خارجی ما مبتنی بر همزیستی مسالمت‌آمیز، صلح و همکاری‌های بین‌المللی و منطقه‌یی و احترام به منشور ملل متحد خواهد بود. ما خواهان برقراری رابطه با همه کشورها هستیم.
۱۰. ما خواستار آنیم که ایران آزاد فردا یک کشور غیراتمی و عاری از سلاح‌های کشتار جمعی باشد.
از شما منتخبان شریف مردم ایتالیا می‌خواهم حمایت خود را از تغییر دموکراتیک در ایران گسترش دهید.
زمان آن است که از دولت خود بخواهید شورای ملی مقاومت را به رسمیت بشناسد.
سخنانم را با گرامیداشت یکی از سمبل‌های دوستی میان مردم ایران و ایتالیا به پایان می‌برم. او محمد حسین نقدی، نماینده شورای ملی مقاومت در ایتالیاست که در سال۱۹۹۳ توسط دیپلومات‌‌تروریستهای ملایان در رم ترور شد. دو سال پیش دادگاه عالی جنایی رم اعلام کرد: قتل او توسط بالاترین مقام رژیم ایران تصمیم‌گیری شده است.
نقدی و ۱۲۰هزار تن دیگر که توسط ملایان اعدام شده‌اند، بهایی است که مردم ایران برای کسب آزادی پرداخته‌اند.
مردم ایران شایسته کسب آزادی و دموکراسی هستند. آن‌ها از شما می‌خواهند که به یاریشان برخیزید.
از همه شما متشکرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]