اسفند-۲۲ ۱۳۸۸

سخنرانی در اجلاس پارلمان فنلاند

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی در اجلاس پارلمان فنلاند

از اینکه امروز در خانه دمکراسی و در میان نمایندگان مردم فنلاند هستم خوشحالم.

آقای رئیس
خانم‌ها، آقایان
از اینکه امروز در خانه دمکراسی و در میان نمایندگان مردم فنلاند هستم خوشحالم.
اجازه بدهید ابتدا از گروه حقوق‌بشر پارلمان به‌خاطر برگزاری این جلسه تشکر کنم.
هم‌چنین از جانب مردم ایران، به‌ویژه مبارزان آزادی، فعالان حقوق‌بشر، زندانیان سیاسی و همه قربانیان دیکتاتوری حاکم‌ بر ایران از شما نمایندگان محترم به‌خاطر توجهات‌تان به وضعیت حقوق‌بشر در میهنم قدردانی می‌کنم.
مردم ایران حمایت شما از مبارزه‌شان برای دمکراسی را ارج می‌نهند و بی‌شک تلاش‌های شما در تاریخ ایران ثبت خواهد شد.

من از سوی شورای ملی مقاومت ایران سخن‌ می‌گویم. ائتلافی از شخصیت‌ها و گروه‌های خواهان تغییر دمکراتیک در ایران. با برخورداری از عقاید، مذاهب و گرایش‌های سیاسی متنوع و از ملیت‌های ایران. که خواهان یک جمهوری بر اساس جدایی دین و دولت، پلورالیزم، برابری کامل زن و مرد، لغو حکم اعدام و یک ایران غیر اتمی است.
نیروی محوری این مقاومت، سازمان مجاهدین خلق ایران است که با اعتقاد به یک برداشت بردبار از اسلام نقش تعیین کننده در افشای بنیادگرایی اسلامی ملایان داشته است.
در دوران ملایان، ۱۲۰‌هزار نفر از اعضای این مقاومت در مبارزه برای کسب آزادی اعدام شده‌اند. نام‌های ۲۰‌هزار نفر از آنان در این کتاب ثبت شده است.

من امروز به این‌جا آمده‌ام تا توجه پارلمان فنلاند را به دو امر مبرم در ارتباط با قیام مردم ایران برای آزادی و مقاومت ایران جلب کنم.
موضوع اول، چشم انداز تغییر در ایران و لزوم تغییر سیاست اتحادیه اروپا نسبت به ایران است
موضوع دوم، شرایط پرمخاطره کمپ اشرف در عراق محل استقرار اعضای اپوزیسیون و ضرورت حمایت از آن می‌باشد.

از ژوئن گذشته، قیام‌های گسترده‌یی در ایران جاری است. مردم آشکارا خواستار سرنگونی تمامیت رژیم و برقراری دمکراسی‌اند. از طرف دیگر رژیم در مهار قیام‌ها شکست خورده است.
تحولات ۹ ماهه اخیر اثبات کرده است که اوضاع دیگر به گذشته برنمی‌گردد، رژیم ملایان دچار شکاف درونی مهلکی شده است. نارضایتی انفجاری جامعه توسط این رژیم قابل مهار نیست. و این رژیم در سراشیب سرنگونی است.
برای مقابله با این قیام‌ها، ملاها تا به حال صدها تظاهرکننده را به قتل رسانده‌اند. هزاران نفر را مجروح کرده‌اند. و هزاران نفر را زندانی و شکنجه کرده‌اند.
ملایان از تجاوز به‌عنوان یک شکنجه سیستماتیک علیه زندانیان به‌خصوص زنان زندانی استفاده می‌کنند.
پس از قیام ۲۷ دسامبر، ملاها شمار زیادی از هواداران مجاهدین خلق ایران را به‌خاطر نقش آن‌ها در قیام دستگیر کردند. سپس با برگزاری دادگاه‌های نمایشی بسیاری را به‌عنوان محارب به اعدام محکوم کردند. در یکی از این محاکمه‌ها دختری که به‌خاطر حضور اعضای خانواده‌اش در اشرف دستگیر شده بود، فاش کرد که شکنجه‌گران ناخن‌های او را کشیده‌اند. تنها گناه آن‌ها این است که خواستار دمکراسی و احترام به حقوق‌بشر هستند.
به‌رغم این همه بی‌رحمی، خیزش‌ها در ایران ادامه یافته و ملایان را دچار یک بحران بی‌سابقه کرده است.
ملاها برای حفظ تعادل خود در برابر مردم ایران در پی ایجاد بحران‌های جدید هستند. از یک سو پروژه دست‌یابی به سلاح هسته‌یی را شدت بخشیده‌اند. روز به روز تعداد سانتریفوژها را بیشتر می‌کنند و تغلیظ اورانیوم را به ۲۰% رسانده‌اند. ملاها برای بقای خود به سلاح اتمی نیاز دارند. از سوی دیگر رژیم ایران حمایتش از گروه‌های بنیادگرا درمنطقه را برای بحران سازی افزایش داده است. مقامات آمریکایی در عراق اخیرا نسبت به دخالت‌های فزاینده و نقش مخرب رژیم ایران در عراق مستمرا هشدار داده‌اند.
جهان غرب در خلال سال‌های طولانی و به‌خرج دادن همه انعطاف‌های ممکن تجربه کرده است که این رژیم نه رفرم‌پذیر است، نه مهار می‌شود .
از این‌ رو، تغییر این رژیم هم‌آنقدر برای برقراری آزادی در ایران ضروری و مبرم است که برای حفظ صلح و امنیت جهان. تروریسم و بنیادگرایی، تنها دشمن ما نیست، این پدیده دشمن تمامی بشریت و منشاء بحران در بخش‌های وسیعی از جهان امروز است.
من گفته‌ام و بازهم تکرار می‌کنم که تغییر به‌دست مردم و مقاومت سازمان‌یافته آن‌ها محقق خواهد شد. متاسفانه تا کنون، دولت‌های غربی با سیاست مذاکره و استمالت در طرف رژیم ایران بوده‌اند. الان زمان آن رسیده است که اروپا در کنار مردم ایران قرار گیرد.

اما دومین موضوع در ارتباط با اشرف است. محل استقرار ۳۴۰۰ عضو سازمان مجاهدین خلق ایران جنبش اصلی مقاومت.
هرچند اشرف در داخل عراق و در ۵۰ مایلی مرز ایران واقع است، اما ملاها آن را جدا از قیام‌های داخل ایران نمی‌بینند. اشرف الهام بخش مبارزه زنان وجوانان ایران برای آزادی و برابری است. به‌این دلیل ملاها به این نتیجه رسیده‌اند که لازمه مهار قیام، از بین بردن اشرف است.
در فوریه سال گذشته، خامنه‌ای از رئیس‌جمهور و نخست وزیر عراق خواست قرارداد دوجانبه با رژیم ایران برای از بین بردن اشرف را در اسرع وقت اجرا کنند.

در ژوئیه گذشته، به‌درخواست رژیم ملاها، دولت عراق به کمپ اشرف حمله کرد. ۱۱ تن کشته و ۵۰۰ تن مجروح شدند.
در ماه‌های گذشته نیز فشارها به صورت تشدید یک محاصره ضدانسانی ادامه یافته است.
به‌علاوه، در پی درخواست‌های ملایان، نخست وزیر عراق اعلام کرد که قصد دارد ساکنان اشرف را به منطقه‌یی در نزدیک مرز عربستان منتقل کند. این جابه‌جایی زمینه‌سازی آشکاری برای قتل‌عام ساکنان اشرف است.
از یک ماه پیش، ملاها گام جدیدی برداشته‌اند، آن‌ها اکیپ‌هایی از افراد استخدام شده توسط وزارت اطلاعات را از ایران به آن‌جا فرستاده‌اند. آن‌ها پشت در اشرف مستقر شده و علناً تهدید می‌کنند که حمله خونین بعدی نزدیک است.
باید یادآوری کنم که از ژوئیه گذشته تا به حال، عفو بین‌الملل و شعباتش ۶۷ بار بیانیه و هشدار درباره وضعیت اشرف صادر کرده‌اند.
در اول مارس، عفو بین‌الملل گزارش داد: «نیروهای امنیتی عراق به سخت کردن زندگی برای ساکنان کمپ ادامه میدهند».
در دو سال گذشته ما کراراً هشدار می‌دادیم که فاجعه‌یی علیه اشرف در راه است. اگر آن هشدارها شنیده می‌شد، کشتارهای ۲۸ و ۲۹ ژوئیه قابل اجتناب بود.

در صورتی‌که جامعه بین‌المللی سریع عمل نکند، یک فاجعه انسانی در ابعادی بزرگتر از ژوئیه گذشته در اشرف در چشم‌انداز قرار دارد. سازمان ملل باید نقش فعال‌تری به‌عهده بگیرد تا امنیت ساکنان اشرف و عدم استفاده از خشونت علیه آن‌ها را تضمین نماید.

بنابراین، من به اینجا آمده‌ام تا دولت و پارلمان فنلاند به تلاش برای جلوگیری از یک فاجعه انسانی فرا بخوانم. من از شما و از طریق شما از دولت فنلاند می‌خواهم مبتکر ترغیب سازمان ملل برای برعهده گرفتن مسئولیت حفاظت ساکنان اشرف شود.
استقلال عمل و مواضع بی‌طرفانه فنلاند در طول سالیان و شهرت آن به دفاع از حقوق‌بشر آن را در یک موقعیت ویژه قرار داده است که به‌دور از ملاحظات اقتصادی و سیاسی مبتکر چنین اقدام انسانی وحمایت از قیام مردم ایران شود.
مطمئناً فنلاندی‌ها عمق درد‌های ما و هم‌چنین عظمت مقاومت ما را درک می‌کنند. زیرا خود مقاومت درخشانی در برابر اشغال‌گری و تجاوز داشته‌اند. هنوز نام مارشال مانرهایم افتخار می‌آفریند.
یک‌بار دیگر از همه شما تشکر می کنم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]