مرداد-۰۶ ۱۳۸۸

سخنرانی در مجلس ایتالیا

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی در مجلس ایتالیا

نمایندگان محترم
از اینکه امروز در جمع شما هستم بسیار خوشحالم.
من برای صحبت در مورد قیام مردم ایران برای آزادی و تلاش‌های رژیم ملایان برای سرکوب آن به این‌جا آمده‌ام. اما دیروز شهر اشرف، محل استقرار ۳۵۰۰ تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران درعراق، بعد از چند ماه محاصره، مورد حمله پلیس عراق قرارگرفت. فکرمی‌کنم این‌هم روی دیگری از همان سرکوبی است که مردم ایران درداخل کشور با آن روبه روهستند. خامنه‌ای که نتوانسته با سرکوب و دستگیری وکشتار قیام مردم ایران را خاموش کند، با دیکته کردن دستورات تازه برای سرکوب و کشتار دراشرف درصدد جبران شکست برآمده است. آخر اشرف کانون امید مردم و الهام‌بخش جنبش های اجتماعی در ایران است. درحمله به اشرف پلیس با تیراندازی و استفاده از گاز اشک‌آور و ففل و باتون و میله های آهنی به ضرب و شتم ساکنان اشرف پرداخت. براثر تیراندازی ۴ تن تاکنون شهید شده‌اند. ۳۰ تن دستگیر یا ناپدید و ۳۰۰ تن مجروح شدند که حالی برخی بسیار وخیم است. حمله به افرادی که در محاصره قرار داشتند و هیچ امکان دفاعی ندارند یک جنایت علیه بشریت است. و درست در سالگرد قتل‌عام سال ۶۷ در زندان‌های رژیم که ۳۰هزارتن به چوبه دار سپرده شدند، اکنون در اشرف خامنه‌ای و مالکی آن‌را تکرار می‌کنند.

صبح امروز در حالی‌که این‌جا می‌آمدم، مطلع شدم علی لاریجانی، رئیس مجلس رژیم ملایان و از نزدیکان خامنه‌ای، هم‌زمان با تایید مجدد سرکوب و کشتار قیام مردم ایران، رسما از دولت عراق به‌خاطر این جنایت و کشتار مخالفان ایرانی در اشرف تقدیر به‌عمل آورد.
ساکنان اشرف به‌عنوان «افراد حفاظت شده» تحت کنوانسیون چهارم ژنو به‌رسمیت شناخته شده‌اند و از همه حقوق مندرج در قانون بین‌الملل و قانون انسا‌ن‌دوستانه بین‌المللی برخوردارند.

این اقدام دولت عراق یک نقض آشکار قوانین بین‌المللی و سرخم کردن در مقابل خواسته‌های دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران است. جامعه بین‌المللی و به‌ویژه دولت آمریکا مسئولیت خطیری در جلوگیری از این فاجعه دارد.

من از دولت‌های آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا می خواهم که که توطئه رژیم ملاها و اقدام غیرقانونی دولت عراق را قویا محکوم کنند و اقدامات مقتضی برای خاتمه دادن به این فاجعه را سریعا اتخاذ نمایند و خواستار اجرای قطعنامه پارلمان اروپا توسط دولت عراق شوند.
از دبیر کل ملل‌متحد و همه سازمان‌های مدافع حقوق‌بشر می‌خواهم که سریعا هیاتی را به اشرف اعزام دارند.
هیچ‌دلیل موجهی برای این حمله وجود ندارد.همان‌طور که روز گذشته اعلام کردم، هم‌زمان با قیام سراسری مردم ایران، ساکنان اشرف به مقامات آمریکایی و عراق آمادگی خود برای بازگشت به ایران در صورت برآورده شدن شروطشان اعلام کرده بودند.
آن‌ها خواستار آن هستند که که رژیم ایران دریک نامه رسمی خطاب به ملل‌متحد، صلیب سرخ بین‌المللی و دولت‌های آمریکا و عراق ، اعلام و تعهد کند در صورت بازگشت به ایران، از دستگیری و تعقیب و شکنجه و اعدام و هرگونه پیگرد و پرونده سازی قضایی مصون هستند و از آزادی بیان برخوردارند. این تعهد باید توسط ارگان‌های فوق‌الذکر تایید و تحت نظارت قرار گیرد.
در شرایط کنونی دولت آمریکا باید حفاظت ساکنان اشرف را به‌عهده بگیرد.
مقاومت ایران و خانواده‌های افرادی که روز گذشته به‌دست نیروهای عراقی کشته شدند، علیه مالکی، پسرخوانده خامنه‌ای، در دادگاه‌های ذیربط بین‌المللی شکایت خواهند کرد.

دوستان عزیز
فریاد‌های «مرگ برخامنه‌ای» که در سراسر ایران طنین انداخته تبلور خواست مردم ایران برای تغییر بنیادین و سرنگونی تمامیت رژیم است.
قیام مردم ایران تا همین‌جا به چند واقعیت مهر تایید زده است
بی‌ثباتی رژیم و شکنندگی آن، آمادگی جامعه برای تغییر، عدم برخورداری رژیم از پایگاه مردمی، رفرم ناپذیری رژیم و بالاخر بطلان سیاست غرب در قبال ایران.

این قیام انفجار خشم ۸۰ میلیون مردم ایران است که از ۳۰ سال سرکوب، اختناق، ویرانی اقتصاد و فقر و فساد دیکتاتوری دینی رنج می‌برند.

دینامیزم تحولات ایران، تضاد آشتی ناپذیر بین مردم و حاکمیت می‌باشد. در ۱۷ ژوئیه مردم حتی از موقعیت نماز‌جمعه استفاده کرده و آن‌را تبدیل به یک حرکت علیه رژیم نمودند. مردم از تکرار شعارهای رسمی علیه آمریکا و مجاهدین که از بلندگو پخش می شد خودداری کرده و به‌جای آن شعار مرگ بر روسیه سر دادند.
شکاف و انشقاق در راس رژیم نیز بازتاب تضاد عمیق بین مردم و حکومت است. ولی همین شقه، زمینه گسترش اعترضات را فراهم کرده و رژیم را در یک بن‌بست مرگبار قرار داده است. امروز اکثر روحانیون در مقابل خامنه‌ای قرار گرفته‌اند. آیت الله منتظری، جانشین معزول خمینی، حکم عزل خامنه‌ای را صادر نمود. رفسنجانی درنماز جمعه ۱۷ ژوئیه بحران در درون رژیم را مورد تایید قرار داد و اعتراف کرد حکومت از حمایت مردم و مشروعیت برخوردار نیست.

شرایط بازگشت ناپذیر است، زیرا
اولا، مخاصمات درونی رژیم به بالاترین سطح بین خامنه‌ای و رفسنجانی و به نقطه سازش ناپذیر رسیده است. اختلافات حتی به درون جناح خامنه‌ای کشیده شود.
ثانیا، تضادهای درونی رژیم، باعث شکستن طلسم ولایت‌فقیه و فرو ریختن فرضیه ثبات و افسانه ضربه ناپذیری رژیم شده
ثالثا، قیام یک گسست بنیادین و پر نشدنی بین نسل جوان که در دوران این رژیم رشد کرده بوجود آورده است و معادله قوا بین مردم و رژیم را به‌نفع مردم تغییر داده است
همه شواهد حاکی از آن است که فارغ از هر افت و خیز قیام ادامه خواهد داشت. این آغاز پایان رژیم ولایت‌فقیه است.

در صحنه بین‌المللی توهم «ثبات» رژیم آخوندی فرو ریخت. تحولات اخیر رفرم ناپذیری رژیم ملایان و بی آیندگی آن‌را نشان داد. بنابراین، تنها راه، تغییر دمکراتیک بدست مردم و مقاومت است. قیام نشان داد این راه حل در دسترس است.
سیاست استمالت به رژیم ملاها فرصت داد سرکوب داخلی را با شدت ادامه دهند، به پروژه سلاح هسته‌یی سرعت بخشد و تروریسم و بنیادگرایی را افزایش دهد.

باتون هایی که بر سر و روی دختران وپسران ایرانی در خیابان‌ها فرود می آید و گازهای اشک آور و فلفل و سلاح‌هایی که برای سرکوب تظاهرات استفاده می شود وسایل شنود و کنترل تلفن و اینترنت و پارازیت از کشورهای اروپایی خریداری شده است.
زمان آن فرار رسیده که اتخادیه اروپا مذاکره با رژیم ملاها را متوقف کند و روابط دیپلماتیک و اقتصادی با این رژیم را تا خاتمه سرکوب و شکنجه و اعدام و آزادی همه زندانیان سیاسی و تن دادن به انتخابات آزاد تحت نظر ملل‌متحد و در چارچوب حق حاکمیت مردم، معلق نماید، سفرای خود را از تهران فرا خوانده و فروش کالاهایی که می‌تواند درسرکوب استفاده شود را متوقف کنند

مواضع مقاومت ایران

هدف ما نفی تمامیت رژیم با کمترین خونریزی است. نفی دیکتاتوری مذهبی، استقرار جمهوری و جدایی دین و دولت مبانی بنیادین همکاری ما با سایرین می باشد.

ما هر کس تمامیت ولایت‌فقیه را نفی و حاکمیت مردم را به‌رسمیت بشناسد مورد استقبال قرار می‌دهیم. حتی جناح مغلوب رژیم را به‌رغم مشارکت در جنایات رژیم با همین شاخص می‌سنجیم. بر همین اساس مسعود رجوی خطاب به مجلس خبرگان گفت خامنه‌ای را عزل و موقتا منتظری را به جای او نصب کند تا راه برای انتخابات آزاد تحت نظر ملل‌متحد هموار شود و متعاقبا خبرگان خودش را منحل کند و حسابش را از جنایات رژیم جدا نماید و این یک راه حل هوشمندانه بود.
در رابطه با آقای موسوی نیز اعلام کرده‌ایم به‌هر میزان از ولی فقیه فاصله بگیرد به او خوش‌آمد می‌گوییم و فارغ از همه اختلافات، از حقوق آن‌ها در مقابل هر گونه تعدی از سوی رژیم دفاع می‌کنیم.

دوستان عزیز، نمایندگان محترم
شما و اکثریت اعضای پارلمان ایتالیا به‌همراه ۲هزار پارلمانتر دیگر اروپایی در سخت‌ترین شرایط از مردم و مقاومت ایران حمایت کرده‌اید. امروز حقانیت مواضع شما در حمایت از تغییر دمکراتیک در ایران به‌اثبات رسیده است.
رژیم ملاها اکنون ضربه‌پذیر‌تر از همیشه است و جامعه بین‌المللی با موضع قاطع می‌تواند نقش موثرتری در مقابله با سرکوب وحشیانه مردم بی‌گناه و بی‌‌دفاع ایران ایفا کند.
ما خواهان خاتمه دادن به دیکتاتوری مذهبی، استقرار یک نظام دمکراتیک، پلورالیسم سیاسی، احترام به آزادی‌های بنیادین، جدایی دین و دولت، رابطه با همه کشورها و یک ایران غیر‌اتمی هستیم، ما برای رسیدن به چنین ایرانی روی حمایت دوستانی مانند شما حساب می‌کنیم.

متشکرم

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]