تیر-۱۶ ۱۳۹۰

سخنان مریم رجوی در پارلمان ایتالیا

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنان مریم رجوی در پارلمان ایتالیا

منتخبان مردم ایتالیا، شخصیت‌های محترمی که در این کنفرانس حضور یافته‌اید. خوشحالم که بار دیگر در رم، میهمان مردم خون‌گرم ایتالیا هستم.
دوستان عزیز
شش ماه از آغاز بهاران انقلاب‌های خاورمیانه و شمال آفریقا می‌گذرد. تا امروز رژیم‌های دیکتاتوری تونس و مصر سرنگون شده‌اند. رژیم‌های لیبی و سوریه و یمن در سراشیب‌ سقوط‌اند. و دیکتاتوری عراق جدید، در محاصره اعتراض‌های فزاینده قرار گرفته است. در ایران نیز، رژیم آخوندها با چند چالش مرگ‌بار دست به گریبان است:

نخست: خطر قیام‌های مردم ایران که هر لحظه احتمال فوران آن می‌رود.

-دوم تهدید مقاومت سازمان‌یافته که جامعه ایران به‌ویژه زنان و جوانان را برای کسب آزادی برمی‌انگیزد.

-دیگری بهار انقلاب‌های خاورمیانه و شمال آفریقاست که کابوس شبانه‌روزی رژیم است،

-و سرانجام بحران نافرمانی رئیس‌جمهور آخوندها و جنگ قدرت مرگ‌بار در رأس رژیم آخوندی که کل رژیم را به‌سختی در تنگنا قرار داده است. اکنون خامنه‌ای، چه احمدی نژاد را عزل کند، چه او را تا دو سال آینده حفظ کند، در هر حال ضربه بزرگی به‌کل رژیم وارد شده‌ است.

زیر فشار این بن‌بست، آخوندها تلاش می‌کنند با از بین بردن ساکنان اشرف و ضربه زدن به مقاومت از سرنگونی رژیمشان جلوگیری کنند، از همین‌رو دفاع از ساکنان اشرف دقیقا در راستای برقراری دمکراسی در ایران است. به این منظور، در هفته‌های اخیر، مقام‌های این رژیم و عوامل دست‌‌نشانده‌اش در بغداد، دیدارها و مذاکرات متعددی با هم داشته‌اند.

در چهارم تیرماه، وزیر اطلاعات رژیم آخوندی با اشاره به‌همین گفتگوها تصریح کرد ما برای فروپاشی هرچه زودتر مجاهدین برنامه‌هایی در دستور کار گذاشته‌ایم و در همین رابطه با دولت عراق برای تعیین تکلیف نهایی اشرف گفتگو می‌کنیم. این توطئه‌ها به‌خصوص حمله ۱۹فروردین، با واکنش اعتراضی وسیعی در عراق، کشورهای عربی و هم‌چنین در اروپا و آمریکا روبه‌رو شد.

اکثریت نمایندگان ۳۰پارلمان جهان و نیز خانم پیلای کمیسر عالی حقوق‌بشر ملل متحد و خانم کاترین اشتون نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این شمارند.

در روزهای اخیر ۵۲۵هزار نفر از اهالی استان دیالی عراق که اشرف در آن‌جا واقع است، با امضای بیانیه‌یی، تلاش هیستریک برای از بین‌بردن ساکنان اشرف را یکی از وجوه دخالت‌های رژیم ایران در عراق دانستند. در بیانیه خود، مردم دیالی از راه‌حل اعلام شده از سوی پارلمان اروپا حمایت کرده از سازمان ملل و آمریکا خواستند تا زمانی‌که مجاهدین در اشرف حضور دارند حفاظت آنان را برعهده بگیرند. به این جنبش بزرگ که به‌رغم تهدیدهای امنیتی در عراق، به‌چنین دستاوردی در حمایت از ساکنان اشرف رسیده است، درود می‌فرستیم.

دوستان عزیز

مردم خاورمیانه از این‌که دولت‌های غرب پس از سال‌ها حمایت از رژیم‌های دیکتاتوری سرانجام از مردم به‌پاخاسته لیبی حمایت کردند، خرسند‌اند. با این‌حال، دولت‌های غرب هنوز در قبال تهدید اصلی منطقه و تمام جهان یعنی دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران دچار انفعال‌اند.

قتل عام ۱۹فروردین در اشرف، که یک جنایت قابل پیشگیری بود، یکی از پیامدهای وخیم سیاست غیرمسئولانه غرب و به‌خصوص آمریکا در قبال رژیم ایران است. ادامه همین سیاست و سکوت و بی‌عملی در قبال محاصره ضد انسانی اشرف توسط دولت عراق موضوع مجروحان را به یک تراژدی انسانی تبدیل کرده است. ضرب‌الاجل آخوند ساخته برای بستن اشرف، زمینه‌ساز یک فاجعه دیگر است و بی‌مسئولیتی آمریکا به‌رغم همه تعهدات حقوقی که در قبال ساکنان اشرف دارد، به دیکتاتوری حاکم بر ایران و مزدوران عراقی اش زمینه تاخت و تاز بیشتر داده است .

عدم انتشار گزارش بازدید هیات نظامی و سیاسی و پزشکی آمریکا از اشرف بعد از قتل عام ۱۹فروردین، مخالفت با بازدید هیات کنگره آمریکا برای تحقیق پیرامون جنایت و طرح ایده غیرقانونی و غیرعملی جابجایی مجاهدان اشرف در داخل عراق، در عمل به ماشین کشتار رژیم آخوندی و دولت عراق سوخت می‌رساند.

امروز، صورت مساله در کشورهای منطقه به‌خصوص سوریه و لیبی، درحفاظت افراد بی‌دفاع و بی‌سلاح در برابر یورش قوای مسلح و ماشین سرکوب رژیم‌های استبدادی خلاصه می‌شود. بحران اشرف هم چیزی نیست الا به خطر افتادن جان زندگی افراد بی‌سلاح در برابر یورش ستون‌های زرهی. در حمله ۸آوریل از ۳۴۶مجروح ۲۲۵نفر گلوله و ترکش خورده‌اند و ۲۲نفر توسط هاموی زیرگرفته شده‌اند. این نتیجه هجوم قوای تا دندان مسلح به افراد بی‌سلاح است و راه ‌حل آن در حفاظت ساکنان اشرف خلاصه می‌شود.

هر طرحی‌که متضمن حفاظت ساکنان اشرف نباشد، از جمله طرح جابه‌جایی در داخل عراق، لاجرم در دام فریبکاری‌های رژیم آخوندی و دولت دست‌نشانده‌اش در عراق می‌افتد و زمینه‌ساز فجایع بزرگتری است. اما وقتی دور کردن خطر کشتار و پاک‌سازی اصل گرفته می‌شود، انواع راه‌حل‌ها برای اشرف در چشم‌انداز قرار می‌گیرد.

طرح پارلمان اروپا نیز به این دلیل از اعتبار بین‌المللی و حمایت عمده‌‌یی از سوی پارلمان‌های مختلف از جمله هر دو مجلس ایتالیا برخوردار شده است که در عین ارائه یک راه‌حل دائمی صلح آمیز، موضوع حفاظت ساکنان اشرف در کوتاه‌ مدت را نیز تضمین می کند. اما این طرح مستقیم و غیرمستقیم از سوی رژیم ایران و دولت عراق با کارشکنی مواجه است, زیرا رژیم آخوندی برای ساکنان اشرف فقط دو گزینه دارد تسلیم یا نابودی و از هر راهی که به این‌ها کمک کند استقبال می‌کند و به این دلیل جابه‌جایی در داخل عراق مورد حمایت آخوندهاست. زیرا کشتار آنها را ساده‌تر می‌کند. اما آن چه در محاسبه همه طرف حساب‌ها نمی‌آید پایداری مجاهدین بر سر آرمان دموکراسی و آزادی است و هرگز تسلیم به خواست‌های آخوندها را انتخاب نمی‌کنند.

بگذارید در این‌جا به موضوع مجروحان و بیماران اشرف بپردازم که اکنون امکان درمان از آنها سلب شده و یک تلاش عامدانه از سوی دولت عراق برای زجرکش کردن آن‌ها صورت می‌گیرد.

از سه ماه پیش من به‌خاطر مجروحان اشرف بسیار تلاش کردم.

-بارها از ملل متحد تقاضای کمک کرده‌ایم.

-بارها از دولت آمریکا خوسته‌ایم که مجروحان را در بیمارستان آمریکایی نزدیک اشرف بپذیرد.

از کل مجروحان فقط ۹۳نفر یعنی کمتر از ۲۷درصد به بیمارستان‌های عراق منتقل شدند. اما همین‌ها را هم بدون درمان کامل به اشرف برگرداندند و آمریکا فقط ۷تن از مجروحان را به بیمارستان‌های خود منتقل کرد. تردیدی ندارم که اگر امکان دسترسی آزادانه به معالجات پزشکی وجود داشت، امروز عده‌یی از مرگ نجات می‌یافتند. از جمله صبا هفت برادران، بهروز ثابت، بهمن عتیقی، منصور حاجیان، محمد رضا پیرزادی و مجید عبادیان.

پس از گذشت حدود سه ماه برخی مجروحان به‌علت فقدان درمان دچار نقص عضو شده‌اند.

متخصصان هشدار می‌دهند که این نقص عضو‌ها گسترش خواهد یافت. زیرا دولت عراق یک محاصره پزشکی ضدانسانی برقرار کرده است. هدف آن‌ها نابودی همه اعضای مقاومت است، چه در اشرف باشد چه هر جای دیگر. کما این‌که در همین رم نماینده شورای ملی مقاومت در ایتالیا، حسین نقدی را ترور کردند. در این کشاکش من به انسان‌دوستی ایتالیایی‌ها امیدوارم.

ما اتحادیه اروپا و آمریکا را به یک ابتکار عمل بشردوستانه در رابطه با اشرف فرا می‌خوانیم.

راه حل واقع‌گرایانه و در دسترس برای دوران انتقال استقرار هیأتی از ناظران ملل متحد در اشرف است که حفاظت آن را ایالات متحده و اتحادیه اروپا بنا به تعهدات بین‌المللی خود برعهده بگیرند.

حفاظت اشرف نه فقط به سود مردم ایران بلکه به‌سود منطقه و جهان است که از این طریق به مقابله با مهم‌ترین تهدید جهان امروز، یعنی رژیم ایران برمی‌خیزند.

بار دیگر از همه شما تشکر می‌کنم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]