بهمن-۰۱ ۱۳۹۲

سخنرانی مریم رجوی در سنای فرانسه

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی مریم رجوی در سنای فرانسه

امیدوارم سال ۲۰۱۴ برای فرانسه سال پیشرفت و بهروزی باشد و مردم ایران در مبارزه برای كسب آزادی، دموكراسی و حقوق بشر، فرانسه را در كنار خود ببینند.
می‌خواستم در اینجا به بنیانگذاران كمیته فرانسوی برای ایران دموكراتیك، سناتور ژان پیر میشل و آقایان آلن ویوین و فرانسوا كلكومبه تبریك بگویم. هم‌چنین به سناتور آلن نری و سناتور سوفی ژواسان. این كمیته كه ۷ سال پیش در همین جا اعلام شد، همواره در این مبارزه طولانی، در كنار ما حضور داشته است.

خانم‌ها، آقایان

همه نشانه‌ها حاكی از این‌است كه بنیادگرایی اسلامی و جنگ‌های برخاسته از آن، جدی‌ترین بحران سال ۲۰۱۴ است.

در خاورمیانه، بنیادگرایان اسلامی در قالب گروه‌هایی با اسم‌های گوناگون، حامل این تهدیدند. اما نیروی هدایت‌كننده این تهدید، رژیم ایران است. تنها جواب به این بنیادگرایی، یك آلترناتیو فرهنگی است كه مقاومت ایران آن را نمایندگی می‌كند.

این تهدید تا دیروز به صورت اشاعه بنیادگرایی و عملیات تروریستی، بارز می‌شد. اما امروز به شكل جنگ و درگیری‌های نظامی، گسترش یافته است. نمونه بارز آن، حضور گسترده سپاه پاسداران درجنگ علیه مردم سوریه، طی دو سال اخیر است. در عراق نیز ملاها، دولت دست نشانده خود در این كشور را به جنگ علیه مردم تحت ستم این كشور، به‌ویژه در استان‌هایی كه اكثریت جمعیت آن‌ها سنی هستند، وارد كردند. همزمان آخوندها سرنوشت لبنان را از طریق شعبه سپاه قدس در لبنان، یعنی گروه حزب‌الله، به گروگان گرفته‌اند. همراه با انواع طرح‌های تروریستی برای افغانستان و بحرین و یمن و سایر كشورهای منطقه.
بنابراین در آستانه تشكیل كنفرانس ژنو ۲ باید تأكید كنم كه اگر جامعه جهانی نمی‌خواهد این كنفرانس مانند سایر كنفرانس‌ها بی‌نتیجه بماند، باید بر روی مسأله اصلی سوریه كه چیزی جز مداخله گسترده رژیم ایران در سوریه نیست. متمركز باشد. این رژیمی است كه مقام‌هایش، سوریه را استان سی و پنجم خود و عراق را بخشی از املاك خود می‌دانند. یعنی برای گسترش تروریسم و بنیادگرایی، می‌خواهند از بغداد تا دمشق و از بیروت تا دریای مدیترانه را تحت سلطه خود داشته باشند. از این رو خلع ید از رژیم ایران در سوریه، تنها راه حل برای پایان دادن به دیكتاتوری وحشی در این كشور است.

ما از ائتلاف ملی سوریه كه مخالف حضور رژیم ایران در كنفرانس است، حمایت كرده و از موضع قاطع فرانسه كه به جلوگیری از شركت ملاها در كنفرانس ژنو۲ راه برد، استقبال می‌كنیم.

خانم‌ها، آقایان !
پس از نمایش انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه امسال، به‌رغم ماسك میانه‌روی رئیس جمهور جدید رژیم، اعدام و سركوب، گسترش یافته است. در سال ۲۰۱۳ ملاها بیش از ۷۰۰ نفر را به دار آویخته‌اند. این بالاترین شمار اعدام‌ها در ایران طی سال گذشته است. نهادهای بین‌المللی مدافع حقوق بشر، ایران تحت حاكمیت ملاها را این طور توصیف كرده‌اند:
ـ كشوری كه به نسبت جمعیت، بالاترین شمار اعدام‌ها در جهان در آن صورت می‌گیرد،
ـ بزرگ‌ترین زندان خبرنگاران در خاورمیانه،
ـ یكی از ۱۰ كشوری كه در آن بیشترین سركوب‌ها علیه مسیحیان اعمال می‌شود،
ـ و یكی از مهم‌ترین خریداران ابزارهای سانسور و فیلترینگ اینترنت.
از طرف دیگر، ملاها و دولت وابسته به آن‌ها در عراق، در سال ۲۰۱۳، به‌طور مشترك پنج بار به كمپ‌های مقاومت ایران حمله كرده‌اند.
اما بزرگترین حمله در ۱۰شهریور به اشرف، یك قتل عام دهشتناك و یك جنایت علیه بشریت بود. نیروهای ویژه عراق، بر اساس طرح سپاه قدس، ۵۲ عضو مقاومت را اعدام جمعی كردند و ۷ تن را به گروگان گرفتند.
در واقع ملاها همزمان در حال جنگ علیه مردم ایران و علیه جامعه بین‌المللی هستند.
از همین جا به ۲ میلیون و ۱۵۵ هزار تن از مردم عراق كه با امضای بیانیه‌یی خواستار تضمین حفاظت ساكنان لیبرتی و آزادی ۷ گروگان شده‌اند، درود می‌فرستم.
آن‌ها هم‌چنین فریاد رسای مردم عراقند كه از سلطه ملاها در عراق به ستوه آمده‌اند و می‌گویند در عراق، القاعده نه یك جریان مستقل، بلكه تحت فرمان ملاهای تهران است. بالاترین رهبران مذهبی سنی عراق نیز تصریح كرده‌اند كه «كسانی كه در عراق حكومت می‌كنند، كارمندان دون‌پایه رژیم ایران هستند».

حضار محترم!
دو دهه پیش، مقاومت ایران نسبت به خطر بنیادگرایی اسلامی كه توسط آخوندها هدایت می‌شود، هشدار داد. متأسفانه دولت‌های غرب، این هشدارها را نادیده گرفتند. دولت‌های غرب در این زمینه، دچار سه اشتباه اساسی هستند:
نخست آن كه فكر می‌كنند با امتیاز دادن به ملاها، آن‌ها كمی معتدل یا رام می‌شوند.
رویكرد آمریكا و غرب در مذاكرات ژنو و توافقنامه اتمی ۲۴ نوامبر، ازهمین عارضه رنج می‌برد. هرچند مداخله فرانسه قدری آن را تصحیح كرد.
اجرای این توافقنامه، از روز گذشته آغاز شده است. معنی این كار این است كه ملاها زیر فشار نارضایتی‌ها و بحران‌های داخلی، به یك گام عقب‌نشینی تن داده‌اند. اگر غرب قاطعیت به خرج می‌داد، در همین مرحله، برنامه بمب اتمی ملاها جمع می‌شد. اما فرصت هنوز باقی است. دولت‌ها‌ی غرب باید این رژیم را وادار به‌پذیرش و اجرای كامل پروتكل الحاقی و بازرسی‌های سرزده كنند. آن‌ها باید ملاها را به تعطیلی كامل سایت‌ها و پذیرش قطعنامه‌های شورای امنیت وادار سازند.
اما اشتباه دوم دولت‌های غرب، چشم دوختن به معاملات اقتصادی با یك حكومت ضدبشری است كه تهدید اصلی جهان امروز است؛ به‌خصوص كه طرف حساب اصلی معاملات اقتصادی، جرارترین نیروی سركوب و تروریسم یعنی سپاه پاسداران است.
اشتباه سوم غرب، در قبال جنبش مقاومت است كه كلید تغییر در ایران را در دست دارد. در این دو دهه، غرب، حقوق بشر و آزادی و مقاومت مردم ایران را قربانی معاملاتش با ملاها كرده است. و هشدار می‌دهیم كه اكنون به بهانه مذاكرات هسته‌یی، غرب نباید اعدام‌ها و جنایات ملایان در ایران و خارج از ایران را نادیده بگیرد.
در سال‌های اخیر، ایالات متحده و دولت‌های اتحادیه اروپا و سازمان ملل، در قبال كشتار پی‌درپی مقاومان ایرانی در اشرف و لیبرتی، سكوت و بی‌عملی در پیش گرفته‌اند. اكنون ملاها و دولت دست نشانده آن‌ها قصد دارند با استفاده از اوضاع بحرانی عراق، به یك كشتار وسیع در لیبرتی دست بزنند و آن را حمله القاعده معرفی كنند.

ما در یك لحظه بحرانی و خطیر قرار داریم. از فرانسه انتظار داریم كه این پرونده را به شورای امنیت ملل متحد ارجاع دهد تا حفاظت مجاهدان لیبرتی، تا زمان انتقال آن‌ها به ایالات متحده یا اروپا، تضمین شود.
بر این اساس، مقاومت ایران از فرانسه می‌خواهد كه با استفاده از جایگاه خود در شورای امنیت و اتحادیه اروپا و با استفاده از نفوذ خود در عراق، به تحقق موارد زیر كمك كند:

1 ـ آزادی هفت گروگان اشرفی
2 ـ انتقال فوری مجاهدان لیبرتی به كشورهای اروپایی و آمریكا
3 ـ تأمین تجهیزات مبرم امنیتی در لیبرتی
4 ـ استقرار شبانه‌روزی ناظران ملل متحد همراه با یك تیم كلاه آبی در داخل لیبرتی
5 ـ انجام یك تحقیقات جامع و مستقل درباره قتل عام اشرف توسط ملل متحد
6 ـ فروش اموال اشرف توسط نماینده قانونی ساكنان برای تأمین هزینه های انتقال آن‌ها.

دوستان عزیز!
حملات ملاها به اعضای مقاومت و موج بی‌وقفه اعدام‌ها، برای جلوگیری از تغییر در ایران است. مقاومت ایران با یك برنامه دموكراتیك، این تغییر را نمایندگی می‌كند. ما برای برقراری یك جمهوری كثرتگرا، بر‌اساس جدایی دین و دولت و برابری كامل زن و مرد، مبارزه می‌كنیم. ما برای محترم شمرده شدن حقوق بشر و لغو حكم اعدام تلاش می‌كنیم و خواستار یك ایران غیر اتمی هستیم كه با جامعه جهانی در صلح باشد.

سنای فرانسه، مردم فرانسه و دولت این كشور را به یاری مردم ایران در مبارزه برای كسب آزادی فرا می‌خوانیم.

متشكرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]