اسفند-۰۹ ۱۳۸۶

پیام به اعضای کنگره آمریکا

Catégories // پیام‌ها // موضعگیری‌ها

پیام به اعضای کنگره آمریکا

اعضای محترم کنگره آمریکا
خانم‌ها، آقایان

مایه خوشحالی من هست که فرصت دارم در بریفینگ شما صحبت کنم.

دو سال قبل در بحبوبه آن‌چه به‌نظر می‌رسید که یک جنگ فرقه‌یی در عراق باشد، خطاب به جلسه مشابه‌یی در کنگره گفتم «امروز مشکل اصلی در عراق جنگ سکتاریستی نیست. نیروهای وفادار به رژیم ایران در یک طرف هستند. نیروهای دمکراتیک، ملی و سکولار که قویا با نفوذ رژیم ایران در عراق مخالف هستند در طرف دیگر قرار دارند. آن‌ها به‌درستی تشخیص داده‌اند که تهدید اصلی برای عراق از خاتمه اشغال پنهان این کشور توسط رژیم ایران می‌گذرد. آن‌ها از آمریکا انتظار دارند که برای خلع ید رژیم ایران از عراق در کنار آن‌ها بایستد. اگر این مساله درست فهم شود، این موضوع مشترک برای وحدت بین عراقی‌ها و آمریکا می‌باشد».

تمرکز بیشتر آمریکا طی سال گذشته روی دخالت‌های رژیم ایران در عراق یک قدم مثبت است. برخی از فرماندهان عالی‌رتبه سپاه پاسداران دستگیر شدند. در همین راستا پل‌های جدیدی با مردم عراق ایجاد شده است که منجر به تشکیل شوراهای بیداری شد که خواستار خلع ید از رژیم ملایان می‌باشند. ولی در هر حال این کافی نیست. بسیاری از مقامات آمریکایی و نیروهای ملی عراقی به‌درستی تصریح می‌کنند که به‌خلاف پیشرفت‌های امنیتی، پیشرفت سیاسی در کار نبوده است و این می‌تواند روند پیشرفت‌های امنیتی را هم معکوس کند. به‌نظر من علت تردید برای یک اقدام قاطع جهت خلع ید کامل رژیم ایران ازعراق وجود دارد. آمریکا باید یک سیاست قاطع‌تر در قبال رژیم ایران و دنبالچه‌هایش در عراق اتخاذ کند. این یک اقدام استراتژیک و فرای رقابت‌های سیاسی می‌باشد.

استقرار آرامش و دمکراسی در عراق به‌طور اجتناب‌ناپذیر مرتبط است با سیاست آمریکا در قبال ملاها در ایران. به‌همین خاطر تصمیم به نامگذاری سپاه پاسداران و وزارت دفاع به‌خاطر فعالیت‌های تسلیحاتی کشتار جمعی و سپاه‌قدس پاسداران به‌خاطر فراهم کردن حمایت مادی از سازمان‌های تروریستی در لیست SDGT هم به‌خاطر مردم ایران و هم به‌خاطر وضعیت در عراق گام درست و ضروری بود و می‌بایست با قدم‌های بیشتر تکمیل شود.

هدف رژیم تسلط کامل بر عراق و تشکیل یک حکومت اسلامی دست نشانده است. عراق دروازه ورود به جهان اسلام وعرب است. به‌همین خاطر تلاش می‌کند با گسترش خشونت در عراق آمریکا را مجبور به خروج از عراق و متعاقبا بسط سلطه خودش بر این کشور کند. سال گذشته ما اسامی ومشخصات ۳۲‌هزار تن از حقوق‌بگیران رژیم در عراق را که شامل مقامات دولتی و نمایندگان پارلمان و افسران پلیس و نیروهای امنیتی نیز می‌شد را افشا کردیم.

رژیم ایران با شعار فریبنده حکومت اسلامی و با سوء‌‌استفاده از احساسات مذهبی مردم عراق به‌ویژه شیعیان تلاش می‌کند، بنیادگرایی اسلامی را در این کشور رواج دهد. این چیزی است که رژیم مذهبی از روز اول یعنی سال‌۱۹۷۹به‌دنبال آن بوده است.

متقابلا مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران، بخش محوری این مقاومت با یک تفسیر بردبار و دمکراتیک از اسلام تلاش کرده است تا سوء‌استفاده‌های رذیلانه رژیم ایران از اسلام را به مردم عراق معرفی کند. از این رو مقاومت ایران وزنه مقابل در قبال ملاها و صدور بینادگرایی آن‌ها به عراق و منطقه می‌باشند. نزدیک به ۴۰۰۰‌تن از اعضای مجاهدین در کمپ اشرف در عراق مستقر هستند.

در بیانیه ای در ژوئن۲۰۰۶ ، ۵.۲‌میلیون عراقی فراخوان به خلع ید از رژیم ایران از عراق و حمایت از سازمان مجاهدین دادند. آن‌ها مجاهدین را به‌عنوان متحدین خود یک سد سدید در مقابل بنیادگرایی اسلامی توصیف کردند.

اخیرا، ۳۰۰‌هزار شیعه از جنوب عراق بیانیه مشابه‌یی را امضا کردند. این یک ضربه سنگین به رژیم ایران بود. همه احزاب و رهبران سیاسی عراقی اعم از شیعه یا سنی به‌جز آن‌ها که تحت نفوذ رژیم ایران هستند، روابط بسیار دوستانه‌یی با مجاهدین دارند و از حضور این سازمان در عراق دفاع می‌کنند.

مجاهدین یک نقش حیاتی در ترغیب نیروهای مختلف ملی و شیوخ و عشایر به شرکت در روند سیاسی ایفا کردند. به‌همین خاطر رژیم ایران مجاهدین را عمده‌ترین مانع در مقابل بسط نفوذ کامل خود در عراق می‌بیند و از هر توطئه‌یی برای منهدم کردن اشرف استفاده می‌کند. از طریق عوامل‌شان در دولت عراق ساکنین اشرف را ربودند. آب و دارو و دیگر مایحتاج زندگی را بر آن‌ها قطع کردند. آنچه در ۵‌سال گذشته رخ داد یک فاجعه انسانی است. از انفجار ایستگاه پمپاژ آب شهر اشرف در ۸فوریه و قطع آب ساکنان اشرف و ۲۰هزار تن از اهالی منطقه حتما مطلع هستید. نیروی قدس و وزارت اطلاعات در هفته‌های اخیر شماری از ماموران خود را از کشورهای مختلف به بغداد فرستاده‌اند، تا برای اقدامات تروریستی و جنایتکارانه بیشتر علیه مجاهدین زمینه‌سازی کنند.

اما متاسفانه به‌دلیل نامگذاری سازمان مجاهدین در لیست سازمان‌های تروریستی خارجی توسط وزارت‌خارجه، ساکنان اشرف تحت فشار شدید قرار دارند و از حقوق اولیه خود محروم هستند.

دولت عراق، به‌دستور تهران، با استناد به برچسب تروریسم خواستار اخراج آن‌ها می‌باشد.
این نامگذاری به‌شدت مجاهدین اشرف را در استفاده از پتانسیل‌شان محدود کرده و کارکرد موثر آن‌ها در محدود کردن نفوذ رژیم ایران را کاهش داده است. اما مهم‌تر از آن این برچسب جدی‌ترین مانع را در مقابل تغییر در ایران ایجاد کرده و روند تغییر را کند کرده است. در یک گزارش تکان‌دهنده مجمع پارلمانی شورای اروپا که در ۲۳‌ژانویه امسال به تصویب رسید، تصریح می‌کند که رژیم ایران شماری از هواداران اپوزیسیون را با مستمسک قرار دادن لیست تروریستی اعدام می‌کند.

واقعیت این است که تا زمانی‌که ملاها در قدرت هستند عراق و منطقه روی صلح و آرامش نخواهد دید. تا زمانی‌که ملاها در قدرت هستند، آن‌ها برنامه سلاح هسته‌یی شان را کنار نخواهند گذاشت. آن‌ها صدور بنیادگرایی را کنار نخواهند گذاشت، بلکه همه این اقدامات را تشدید خواهند کرد. تجربه سه‌سال گذشته این مساله را به‌خوبی نشان می دهد
دوستان عزیز
هیچ چیز به‌اندازه تشدید روند تغییر در ایران، به استقرار آرامش و دمکراسی و صلح در عراق کمک نمی‌کند. مردم ایران قویا خواهان تغییر هستند. به‌رغم اختناق مطلق، طی سال گذشته با کمک شبکه مقاومت در ایران، چندین هزار اعتراضات ضد‌دولتی در سراسر کشور به‌ویژه توسط دانشجویان صورت گرفته است. آنان فریاد می‌زدند «مرگ بر دیکتاتور».

راه مقابله با رژیم نه در استمالت است و نه در مداخله نظامی خارجی. تغییر دمکراتیک توسط مردم و مقاومت ایران تنها امکان عملی است، اما این راه با نگاه‌داشتن مجاهدین در لیست تروریستی بلوکه شده است.
من تاکید می‌کنم تغییر در ایران، امروز تنها خواست مردم ایران نیست، یک نیاز مبرم جهان معاصر است و حفظ این برچسب ناعادلانه، یک ضربه بزرگ به صلح و دوستی و آرامش در این منطقه از جهان است.
در حالی‌که مجاهدان مستقر در شهر اشرف، بارها توسط آژانس‌های آمریکایی، اسکرین شده‌اند، بالاترین مقامات آمریکایی تصریح کرده‌اند که هیچ اتهامی متوجه آن‌ها نیست، دولت آمریکا استاتوی آن‌ها را به‌عنوان افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو به‌رسمیت شناخته است، همه سلاح‌های خود را داوطلبانه تحت کنترل نیروهای ائتلاف قرار داده‌اند و خشونت و تروریسم را رد کرده‌اند، نگاه‌داشتن آن‌ها در لیست تروریستی هیچ توجیه سیاسی و حقوقی ندارد. این منافع هیچ کس جز رژیم ایران را تامین نمی‌کند.

من از جانب مردم ایران از تلاش‌های نمایندگان کنگره آمریکا که بارها و بارها خواستار حذف این برچسب شده‌اید قدردانی می‌کنم. همتایان شما در اروپا نیز خواستار برداشتن محدودیت‌ها علیه مجاهدین خلق شد‌ه‌اند. دادگاه‌های ذیصلاح در لوکزامبورگ و انگلستان حکم بر ابطال نامگذاری مجاهدین داده‌اند.

من از شما می‌خواهم که اکنون فراخوان به حذف نام مجاهدین از لیست تروریستی و حذف همه محدودیت‌ها از اشرف بدهید. مردم ایران در مبارزه‌شان برای استقرار آزادی و دمکراسی در ایران شما را در کنار خودشان محسوب می‌کنند.
ما متعهد شده‌ایم که ایران نوینی بنا کنیم. به عصر اعدام و شکنجه خاتمه دهیم، به‌دوران تفتیش‌عقاید، پوشش اجباری و دخالت در زندگی خصوصی افراد مهر پایان بزنیم. در ایران آینده زنان در همه زمینه‌ها حقوق و آزادی‌های برابر با مردان را از‌آن خود خواهند ساخت و در رهبری سیاسی جامعه سهم برابر به‌دست می‌آورند. ایران آزاد کشوری است با مشارکت فعال جوانان در تعیین سرنوشت خود. حکومت بر اساس جدایی دین و دولت تشکیل می‌دهیم تا پیروان مذاهب و عقاید مختلف با حقوق متساوی در کنار هم زندگی کنند.
چنین ایرانی بهترین الگو و تضمین یک عراق آزاد و دمکراتیک در همسایگی خود می‌باشد.

متشکرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]