اردیبهشت-۱۸ ۱۳۹۰

پیام به کنفرانس استکهلم

Catégories // پیام‌ها // موضعگیری‌ها

پیام به کنفرانس استکهلم

حمله به اشرف ـ قیام‌ها در منطقه و ایران، مسئولیت‌های کشورهای نوردیک

نمایندگان محترم، خانم‌ها و آقایان
به اجلاس شما درود می‌فرستم. و از ابتکار «کمیته دوستان ایران آزاد در پارلمان سوئد» در برگزاری این جلسه، تشکر می‌کنم. هم‌چنین از بیانیه ارزشمند اکثریت نمایندگان پارلمان سوئد تقدیر می‌کنم.
دوستان عزیز!
اجلاس شما در شرایطی برگزار می‌شود که هنوز اجساد ۳۵شهید قتل عام ۱۹فروردین بر روی زمین است و نیروهای عراقی با اشغال مزار اشرف، اجازه دفن آنها را نمی‌دهند.
هنوز بخشی از ۳۴۵مجروح این حمله که حال‌شان وخیم است، در معرض خطر‌ند و دولت عراق از دسترسی آنها به امکانات پزشکی جلوگیری می‌کند.
و هنوز در اشرف را به روی خبرنگاران، وکلا، ناظران بین‌المللی و خانواده اشرفیان مسدود نگه ‌داشته‌اند.

سرنوشت تک‌تک مجروحان و شهیدان ۱۹فروردین ، ابعاد جنایت را نشان می‌دهد. من می‌خواهم به صبا یکی از این شهیدان اشاره کنم: دختر پرشور، شجاع، روشن‌ضمیر و فداکار. او از مجروحان حمله ۱۹فروردین بود و به‌سادگی امکان نجاتش وجود داشت. صبا در آخرین دقایق حیاتش درحالی که به سختی نفس می‌کشید، گفت «ما تا آخر ایستاده‌ایم». و من می‌پرسم چه کسی در جهان به ندای صبا پاسخ می‌دهد؟
من ‌هم‌چنین می‌خواهم خطاب به شما نمایندگان و شخصیت‌های شریف سوئد از حنیف کفایی بگویم.
حنیف ۲۹ساله که تحصیلات خود را در استکهلم گذراند و شهروند سوئدی محسوب می‌شد.

دوستان گرامی!
بهار عرب، قیام‌های مردمی درایران و در منطقه و جنگ قدرت درونی که در روزهای اخیر در رأس رژیم ولایت فقیه بارز شده است، نشان داد که چرا آخوندها به حمله به اشرف نیاز داشته‌اند.
آخوندها، از جمع‌بندی قیام‌ها، به ابعاد اثرگذاری مجاهد‌ین در قیام پی‌بردند. آنها با این حمله می‌خواهند تنها راه‌حل واقعی، مؤثر و دموکراتیک برای آینده ایران را از بین ببرند. از این‌رو، بالاترین مقام‌های رژیم ایران، این کشتار را بی‌پرده و به دفعات، ستودند.

نمایندگان محترم!
آیا سوئد در قبال چنین واقعه‌یی مسئولیت دارد؟
جواب، قاطعانه آری است.
نخست به‌دلیل این‌که سوئد کشوری است که به‌ داشتن نقش کلیدی در پیشبرد حقوق‌بشر در جهان، معروف است و شما به‌عنوان نمایندگان مردم سوئد می‌توانید برای حل مسأله اشرف، به‌عنوان یک مساله انسانی، بسیار نقش داشته باشید.
دوم به‌ این دلیل که سوئد عضو مهمی از اتحادیه اروپاست. جایگاه این اتحادیه، آن‌را نسبت به مسائل حساس خاورمیانه متعهد می‌کند.
و سوم این‌که سوئد به‌دلیل تعهداتش به‌پیمان‌های بین‌المللی، به‌ویژه اصل جهان‌شمول «مسئولیت حفاظت» یا آرتوپی، درپیشگیری از جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت، مسئولیت دارد.
بر این اساس از جانب مقاومت ایران اعلام می‌کنم:
۱ـ از اتحادیه اروپا و به‌خصوص دولت و مجلس سوئد می‌خواهم که ابتکار یک تلاش بین‌المللی در جهت تضمین مسئولیت حفاظت اشرف توسط سازمان ملل متحد را برعهده بگیرند.
به این منظور بر دخالت دبیرکل و شورای امنیت برای صدور قطعنامه‌یی درباره حفاظت ساکنان بی‌دفاع و محاصره شده اشرف تأکید می‌کنم.
۲ـ ما خواهان انجام یک تحقیق بی‌طرفانه و جامع و شفاف و مستقل درباره جنایت بزرگ ۱۹فروردین هستیم و به ‌این منظور برتعیین نماینده‌یی از سوی شورای امنیت ملل متحد تأکید داریم.
۳ـ دولت سوئد و همه دولت‌های اتحادیه اروپا را فرا می‌خوانیم که مقاومت مردم ایران برای تغییر رژیم دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران را به‌رسمیت بشناسند.
پیشاپیش از تلاش‌های همه شما متشکرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]